Dr. Benno Pichlmaier a Bologna Klubban

Dr. Benno Pichlmaier a Bologna Klubban

Dr. Benno Pichlmaiert, a Fendt Előfejlesztési részlegének vezetőjét, az AGCO Csoport Globális Technológia & Innováció igazgatóját üdvözölték a rangos Bologna Klubban.

A nemzetközi szakértői testületben a mezőgazdasági technológia fejlesztéseit vitatják meg és ajánlásokat tesznek a regionális és nemzetközi politika számára.

Szívből gratulálok Dr. Benno Pichlmaier e tiszteletreméltó eredményéhez. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy befogadták ebbe a tekintélyes klubba”, mondta Dr. Heribert Reiter, az AGCO / Fendt Kutatás & Fejlesztés vezetője. „Abban az időben, amikor szinte mindenütt jelentős változásokkal nézünk szembe, a mezőgazdasági gépesítésre és digitalizálásra vonatkozó fenntartható stratégiák fontosabbak, mint valaha. Benno Pichlmaier pontosan olyan szakértő, akire most szükségünk van.

 

A Bologna Klub 2019. évi közgyűlése az Agritechnicán

 

A mezőgazdasági technológia vezető szereplői 1989-ben alapították a Bologna Klubot, hogy a szektor számára különösen nagy jelentőséggel bíró témákat átfogóan és függetlenül vitathassanak meg. A Bologna Klubnak jelenleg 93 tagja van 27 országból, különböző csoportokat képviselve. Egyetemek, kutatóközpontok, mezőgazdaságigép-gyártók, nemzetközi szervezetek, szakértők, valamint tanácsadók tartoznak bele. A tagok évente egyszer találkoznak egy olyan nemzetközi mezőgazdasági vásárokon, mint például az EIMA (Bologna), az Agritechnica (Hannover) és az Agrilevante (Bari). Ezeken az üléseken az aktuális trendekkel foglalkoznak azzal a céllal, hogy kollektív ajánlásokat dolgozzanak ki a politika, a kutatás, a gyártók és a nemzetközi testületek számára.

 

Dr. Benno Pichlmaier, a Fendt Előfejlesztési részlegének vezetője, az AGCO Csoport Globális Technológia & Innováció igazgatója

 

Dr. Benno Pichlmaier 2011 dolgozik a társaságnál, kezdetben a Fendt márka előfejlesztéseiért volt felelős. 2017 májusa óta az összes márka kutatásával és fejlesztésével foglalkozik az AGCO Csoport Globális Technológia & Innováció igazgatójaként.

Autószerelő vizsgája, valamint a Müncheni Műszaki Egyetem (TUM) gépészmérnöki diplomája után doktori fokozatot szerzett Prof. Karl TH. Renius alatt a Müncheni Műszaki Egyetemen a traktorok vonóerő-szabályzása témában.

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: Fendt

 

 

Fendt-gyűjtemény Villányban

 

Villány legújabb történelme a 18. században kezdődött, amikor a törökök kiűzése után szerb és német telepeseket hívtak a területre. A vörösbortermelés hozzájuk kötődik, a szerbek a Kadarkát, a németek a Blauer Portugiesert hozták be. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek