Az AXIÁL Kft. - Pintér Zsolt nyerte Az év agrárberuházása díjat

Az AXIÁL Kft. - Pintér Zsolt nyerte Az év agrárberuházása díjat

A Portfolio Csoport idén is díjazta a legsikeresebb és legkiemelkedőbb agrárgazdasági szereplőket, a díjak átadása tegnap történt a siófoki Agrárszektor Konferencián. Az év agrárberuházása díjat az AXIÁL Kft. (Pintér Zsolt) nyerte.

Az év egyik legfontosabb agráreseményén, az Agrárszektor 2021 Konferencián ebben az évben is kiosztották a Portfolio Agrárdíjakat. Egy 10 tagból álló szakmai zsűri döntött az az év női agrárvállalkozójáról, az év fiatal agrárszakemberéről, az év kertészetéről, az év állattenyésztőjéről, az év növénytermelőjéről, az év agrárinnovációjáról, az év agrárberuházásáról, valamint a Portfolio Agrárgazdaságért díj nyerteséről.

Az év agrárberuházása díjat az AXIÁL Kft. (Pintér Zsolt) nyerte.

 

 

Az AXIÁL Kft. mezőgazdasági és építőipari gépek és alkatrészek forgalmazásával, szervizelésével, valamint bérgépkihelyezéssel és pénzügyi szolgáltatással harminc éve áll a gazdák rendelkezésére. Nagy hangsúlyt fektetnek a folyamatos fejlődésre, fejlesztésre, a digitalizációra és a jövő generációjának képzésére. Az AXIÁL Kft. bajai székhelyén található Alkatrész Logisztikai Központjának (ALK) bővítése 2021 augusztusában valósult meg a Pénzügyminisztérium támogatásával. A magasraktárban 14 méter magasságig fognak raktározni, a polcokon pedig 38 ezer láda kap helyet. A ládák mozgatását és az alkatrészek raktározását teljesen automatizálva, robotok segítségével oldják meg. Az új épületrészben 5500 új raklaphelyet alakítanak ki a meglévő raktárban jelenleg található 3500 mellé. A bővítés az áruk hatékonyabb be- és kitárolását teszi lehetővé. Az ALK bővítésének terve Pintér Zsolt alkatrészforgalmazásban szerzett sok évtizedes tapasztalatára támaszkodva született meg.

Pintér Zsolt ügyvezető a díj átvételekor elmondta, hogy egy ilyen beruházás nem egy névhez kötődik. Volt aki, ezt a beruházást megtervezte, összeállította, kivitelezte és a kibővített épületet berendezte. Hozzátette, hogy ez az elismerés, egyfajta visszacsatolása annak a munkának és hitvallásnak, amit már 30 éve követnek, mely révén az ügyfeleik eredményesebben gazdálkodhatnak.

 

A további, 2021-as nyertesek:

  • Az év női agrárvállalkozója: Nemes-Nagyné Vas Andrea (NEMES Családi vállalkozás)
  • Az év fiatal agrárszakembere: Szűcs András (Belvárdgyulai Zrt.)
  • Az év kertészete: RÓNA KER-TÉSZ Kft. (Nagy József)
  • Az év állattenyésztője: Fekete Benő (egyéni vállalkozó)
  • Az év növénytermelője: Szabó Lajos (HÓDAGRO Zrt.)
  • Az év agrárinnovációja: MyFarm Harta (Kövesdi Gábor)
  • Portfolio Agrárgazdaságért díj: Zászlós Tibor (Mezőfalvai Mg. Zrt.)

 

Az AXIÁL Cégcsoport ezúton is gratulál minden díjazottnak!

 

Forrás, kép: Agrarszektor.hu

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek