AXIÁL Agrárdigit Napok rendezvénysorozatunk folytatódik!

AXIÁL Agrárdigit Napok rendezvénysorozatunk folytatódik!

Precíziós gazdálkodási csoportunk 2023-ban életre hívta az AXIÁL Agrárdigitalizációs Gyakorlati Napokat, amelynek keretében kollégáink alapos és mélyre ható oktatást tartanak az általunk nyújtott szolgáltatásokról, megoldásokról.

Az egész országot igyekeztünk lefedni a képzési lehetőségünkkel, ezért tavaly Békéscsabán, Hódmezővásárhelyen, Szolnokon, Nyíregyházán és Dombóváron, idén pedig Várpalotán szerveztük meg a Partnereink számára a digitalizációs megoldásainkhoz köthető tréninget. A nagy sikerre való tekintettel, Ügyfeleink kérésére pedig a tavalyi hagyományokat nem megszakítva, ismételten megtartottuk Hódmezővásárhelyen, valamint Békéscsabán az oktatást!

A képzés szándékosan kis létszámú, így közvetlenebb-kötetlenebb hangnemben tudjuk átadni az ismereteket, és tudják megbeszélni a résztvevők a tapasztalataikat. Nagyon pozitívan értékelik a hallgatók, hogy a precíziós terület minden illetékes kollégája egyszerre jelen tud lenni, ezáltal átfogóan tudnak bármilyen kérdésre választ adni, vagy tanáccsal szolgálni.

 

 

A kétnapos oktatás során először a Trimble eszközökkel és műszaki alapokkal ismertetik meg az előadók az érdeklődőket, majd a második napon a szoftveres megoldásokat mutatják be interaktívan a szakmérnökök, de nem maradhatnak ki a sorból a drónok sem, amelyek működéséről és aktuális használati lehetőségükről is szerteágazó tudásanyagot osztunk meg a képzésben résztvevőkkel.

 

 

Igazodva Partnereink igényeihez, szervezés alatt van jelenleg egy északkelet-magyarországi oktatás is, amelyre jelentkezni Balogh Máténál, a területileg illetékes precíziós gazdálkodási kollégánknál lehet. További helyszíneken is tervezzük a részvételt, amennyiben az Önök területén is felmerül az igény az oktatásra, jelezzék azt a precíziós gazdálkodási csoport szaktanácsadóinál!

 

Szöveg: Baranyiné Hutai Anikó

Fotó: Kocsmárik János

Elérhető

Kapcsolódó cikkek