ARION erőgép az Állattenyésztési Napokon

ARION erőgép az Állattenyésztési Napokon

Nemsokára megnyitja kapuit az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok, melynek a Hód-Mezőgazda Zrt. kiállítási területe ad otthont. Bár a hangsúly továbbra is az állattenyésztésen van, de egyre jelentősebb a gépforgalmazók jelenléte is.

Az AXIÁL Kft. nagy hangsúlyt fektet hódmezővásárhelyi jelenlétére, ezért legújabb és legnépszerűbb típusait viszi a helyszínre, ahol több ezer érdeklődő tekintheti meg kínálatát. A kiállított gépek között a CLAAS ARION 500/600 szériája is megjelenik, melynek újdonságait tavaly mutatta be a gyár nemzetközi sajtótájékoztatóján. Most röviden Ön is olvashat a traktorról!

Az ARION 500/600 sorozat új generációja kibővített felszereltségekkel, szélesebb motorkínálattal és számtalan új funkcióval rendelhető. Ilyen újdonság többek között a CIS+ felszereltség, az új CEBIS terminál, a továbbfejlesztett HEXASHIFT és CMATIC hajtómű funkciók, illetve a CLAAS által újonnan kifejlesztett PROACTIV rugózott első híd.

 

 

Az új CIS+ leginkább azoknak az ügyfeleknek ajánlott, akik kiegészítő elektronikai funkciókkal még kényelmesebben és hatékonyabban akarnak dolgozni, de nincs szükségük a szintén megújult CEBIS változat minden funkciójára. A CIS+ először az új AXION 900 és ARION 600-500 traktorsorozatokhoz lesz elérhető.

Az új CIS+ felszereltség jól áttekinthető, nagyon felhasználóbarát és új kényelmi funkciókkal rendelkezik. Ilyen például a DRIVESTICK menetkar a CMATIC vagy a HEXASHIFT hajtómű kezeléséhez, az ELECTROPILOT keresztkapcsoló irányváltóval, és a beépített 7-collos CIS színes kijelző az összes fontosabb traktorfunkció megjelenítéséhez és beállításához. Ezen kívül, a CIS felszereltségtől való legfontosabb eltérésként, akár hat elektrohidraulikus kihelyezett kör is elérhető.

 

 

További információt a szériáról területileg illetékes kollégáinktól kaphat! Keresse munkatársainkat telefonon, e-mailben vagy Hódmezővásárhelyen 2018. május 10-11-12. napokon, ahol az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok keretében meg is tekintheti a traktorcsalád egy kiállított modelljét!

Szeretettel várjuk az AXIÁL Kft. G/912-es számú standján!

 

Forrás és kép: CLAAS

 

Kapcsolódó cikkek  

 

Zöldsoros gépek az Állattenyésztési Napokon

A 2018. május 10-11-12. napokon megrendezésre kerülő Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok rendezvényen az AXIÁL Kft. is kiállít. A G/912-es számú standon többek között látható lesz több CLAAS márkájú zöldsoros gép is. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek