A Romsan mezőgazdasági gépgyártó termékeinek kínálatát bővítette az AXIÁL Kft.

A Romsan mezőgazdasági gépgyártó termékeinek kínálatát bővítette az AXIÁL Kft.

Az AXIÁL Kft., mint az egyik vezető hazai mezőgazdasági- és építőipari-gépforgalmazó 2023 év elején bővítette a forgalmazott Romsan pótkocsigyártó termékkínálatát.

A Romsan vállalat Törökországban, a Márvány-tengertől délre, Balikesirben működik. Fő profilja a mezőgazdasági termelők igényeire fejlesztett, ömlesztett áruk szállítására alkalmas pótkocsik gyártása. 17 ezer négyzetméteres telephelyükből ötezer nyitott, 12 ezer pedig fedett.
 

A Romsan az ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2007 szabványoknak megfelelően készíti gépeit, figyelembe véve az ügyfelek elégedettségét és a környezeti hatásokat.

Termékpalettájuk főbb termékei:

  • 2/3 tengelyes forgózsámolyos pótkocsik,
  • egytengelyes/tandem/tridem tengelyelrendezésű pótkocsik, normál, illetve teknős felépítménnyel.


 

„Az AXIÁL Kft. kínálatában 2022. július 1-től érhetők el a Romsan kéttengelyes, forgózsámolyos pótkocsik, melyekre a gyártó kizárólagos forgalmazói jogot biztosított Magyarországon. Úgy véljük, hogy a Romsan kedvező árfekvésű, és kiváló minőségű termékei jól kiegészítik az AXIÁL Kft. eddigi portfolióját. Jelenleg a kéttengelyes, forgózsámolyos, 18 tonna össztömegű, három oldalra billenthető, és ennek fél méterrel hosszabb platójú (5,5 méteres) változata kapható nálunk. Ezenkívül már elérhető a 22 tonna össztömegű tandem teknős pótkocsi. Az Axiál Kft-nél kínált Romsan termékpaletta április végével a kéttengelyes, forgózsámolyos, 12 tonna össztömegű és a háromtengelyes, forgózsámolyos, 24 tonna össztömegű, 3 oldalra billenthető típusokkal fog kibővülni.” – nyilatkozta Hetyei Bernát, az AXIÁL Kft. Gépüzletágának igazgatója.

 

Forrás: AXIÁL Híradó 2023. évi 2. szám

Elérhető

Kapcsolódó cikkek