A Landini „Kék Ikon” sorozata: Különleges megjelenés a legigényesebb ügyfelek számára

A Landini „Kék Ikon” sorozata: Különleges megjelenés a legigényesebb ügyfelek számára

A járműiparban a kék szín mindig is az elegancia és a stílus szimbóluma volt, éppen ezért döntött a Landini egy új széria megalkotása mellett, mely exkluzív megjelenést biztosít a legigényesebb partnerek számára. Ez a „Blue Icon”, azaz „Kék Ikon” széria.

Miután 2019-ben limitált kiadásban debütált a széria, a REX 4 Kék Ikon modell nagy elismerésre tett szert a vásárlók körében. Minden várakozást felülmúlt és mindez olyan mértékű volt, hogy ez a különleges megjelenés választható opcióként elérhetővé vált más traktorsorozatoknál is.

 

REX 4 Kék Ikon modell: metálkék fényezés és fekete felnik

 

A Landini speciális, szőlészetekbe és gyümölcsösökbe szánt modelljei esetében volt először elérhető a Kék Ikon megjelenés, mely magában foglalja a speciális metálkék fényezést és a matt fekete felniket.

A rendkívüli sikereket látva, amiket ezzel a sorozattal ért el a Landini, megfogalmazódott az igény ezen opció kibővítésére. Ezáltal elérhetővé vált az 5-ös széria is Kék Ikon kivitelben. Egyre szélesebb körben juthatnak hozzá a vásárlók ezekhez az exkluzív modellekhez, főként azok, akik nemcsak a teljesítményre és a megbízhatóságra, hanem az esztétikára is odafigyelnek.

A Kék Ikon verzió választása hosszútávon megtérül, ugyanis ez a dizájn magasabb értéket képvisel az alap verziókhoz képest.

 

A 7-es széria egyik modellje, melyet már metálkék fényezéssel is lehet rendelni

 

Csak a metálkék fényezés már elérhető opcióként számos Landini traktor szériánál, mint a:

  • REX 4 (fülkés)
  • 5-ös széria
  • 6H széria
  • 6C széria
  • 7-es széria esetében.

Jelenleg a Kék Ikon opció – ami nemcsak a metálkék fényezést, de a matt fekete felniket is magában foglalja - egyelőre csak a REX 4-es és az 5-ös széria esetében érhető el, de a következő hónapokban kiterjesztésre fog kerülni a Landini többi traktorcsaládjára is.

 

A Kék Ikon opcióról és a Landini erőgépekről további információt területileg illetékes munkatársainktól kaphat!

 

Fordította: Somogyi Ákos, termékmenedzser gyakornok

Forrás: Landini

Elérhető

Kapcsolódó cikkek