A Fiskars öntözéstechnikai termékek nem hagyják, hogy a kert szomjazzon

A Fiskars öntözéstechnikai termékek nem hagyják, hogy a kert szomjazzon

Mire van szüksége a kerti növényeknek? Megfelelő talajra, elegendő vízre és persze kellő nedvességre.

 

 

Ez utóbbit a természet eső formájában biztosítja, de napjainkban az időjárás egyre több furcsaságot produkál, így előfordulhat az is, hogy hosszú hetekig egyetlen csepp “égi áldás” sem érkezik. Márpedig a növényeket ez nem vigasztalja, hiszen nekik mindenképp szükségük van a vízre, különben kiszáradnak és elpusztulnak.

Persze egy gondos kertész ezt nem hagyja, hanem gyorsan locsolókannát fog, és nekiáll maga megöntözni a kertjét. No de egy nagy kertben ez meglehetősen hosszú és fáradságos munka, pláne, ha gyakran kell megismételni. A leleményesebb kertészek azonban már tudják, hogy mindezt egyszerűbben is lehet, például a Fiskars öntözéstechnikai termékek segítségével!

 

 

Az összes szükséges eszközt megtalálják kínálatunkban, mely a webshopunkon keresztül is elérhető, így a jelenlegi szárazság mellett is biztosíthatja növényeinek az éltető vizet.

A locsolótömlő minden öntözőrendszer alapja, de ha valaki nem szeretne állandóan a cső feltekerésével és kihúzásával bajlódni, az választhatja a praktikus tömlőkocsik és dobok valamelyikét is. Az öntözőfejek segítségével a tömlőből kiáramló vízsugár erőssége és formája tetszés szerint szabályozható, így a kényesebb növények lágy permettel is meglocsolhatóak.

 

 

Az esőztetők pedig élethűen imitálják a kellemes záport a növényeknek, és a kertésznek is sokkal kényelmesebb, hiszen nem kell egyesével végig járnia a kert összes növényét ahhoz, hogy mindegyik kellő mennyiségű vízhez jusson. A különféle csatlakozókkal és toldókkal a locsolótömlők könnyedén csatlakoztathatók egymáshoz vagy a csaptelephez, így tényleg egy komplett öntözőrendszer hozható létre velük.

Aki ezt a rendszert ráadásul intelligenssé szeretné varázsolni, az használhat időkapcsolókat, így az öntözés teljesen automatán fog működni! A használaton kívüli tömlők pedig elhelyezhetők egy e célra szolgáló tömlődobtartón is.

A Fiskars öntözéstechnikai eszközök közt emellett kézi permetező is szerepel, így már nem csak a kertben, hanem a lakásban élő növények esetében is biztosított a vízellátás!

 

Szöveg: Mikó Zsolt, termékmenedzser

Forrás, kép: Fiskars

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek