Július 18-án AXIÁL jótékonysági futás

Július 18-án AXIÁL jótékonysági futás

Vegyél részt az AXIÁL Kft. 30. születésnapja alkalmából megrendezésre kerülő jótékonysági futáson, mely napot két helyszínen, számos kísérő programmal rendezünk meg!

Az eseménnyel azokat a helyi erőket támogatjuk, akik a COVID-hullámok alatt derekasan, a frontvonalban állják a sarat, egészen pontosan a bajai Szent Rókus Kórházat!

Az útvonalak Baja legszebb helyein visznek végig, a start a Szentháromság téren lesz, majd irány a Petőfi-sziget, a 11 km-es távot futók pedig a Pandúr-szigetet is megcsodálhatják. A nevezési díj mindössze 2000 Ft, hozzávetőleg 6 gombóc fagylalt ára. Megéri a befektetést, hiszen a fagyit megeszed 10 perc alatt, de a futás örök emlék marad. És ne felejtsd el a jó ügyet! Minél többen nevezünk, vásárolunk jegyet, annál nagyobb mértékben tudjuk támogatni közös erőkkel a jó célt, mert a befolyt összeget az AXIÁL Kft. megduplázza majd!

 

 

Ha nem szeretnél futni, de szeretnél részt venni az eseményen, annak sincs akadálya. Azt is megteheted, hogy lesétálod a távot – ezesetben a 3 km-eset ajánljuk -, vagy támogatói jegyet veszel és egyáltalán nem futsz. Itt semmi sem kötelező, csak az, hogy jól érezd magad!

Csupán annyit kérünk, ha futni/sétálni szeretnél, regisztrálj előre, hogy fel tudjunk készülni kezdőcsomagokkal és érmekkel, mert bizony lesznek!

200 fős indításokat tervezünk 20 perces időközönként, a számodra szimpatikus időpontot előzetesen be tudod foglalni a jelentkezésnél. Se korcsoportok, se nemek szerint nem bontjuk az indulókat, hiszen itt nem a verseny a lényeg, hanem a mozgás, a jó ügy és a szülinap!

Szülinap? Még nem mondtam? Pont július 18-án ünnepeljük 30. születésnapunkat! A Petőfi-szigeten, a Rendezvénytéren lesz egész nap megtekinthető INGYENES axiálos gépkiállítás, gyereksarok ugrálóvárral, zene DJ-vel. A gasztrofaluban finom ételeket, street foodot és kézműves sört, valamint különböző borvidékek finom borait vásárolhatják meg az érdeklődők. A napot ezen a helyszínen adományátadó gálával zárjuk, melynek keretében 18:00-kor a Hegyhengergető alternatív rockzenekar lép fel, 18:45-kor a támogatás ünnepélyes átadására kerül sor, valamint a 19:00 órakor kezdődő Magna Cum Laude koncert lesz. A koncert előtti rész körbe lesz kordonozva, a kordonon belülre csak és kizárólag érvényes védettségi igazolvány vagy a védettséget igazoló EESZT applikáció és személyi igazolvány bemutatásával lehet belépni. Továbbá tizennyolc éven aluli csak az ilyen igazolvánnyal rendelkező személy kíséretében léphet be a területre. Az adományátadó gála kordonon belüli területét maximum 2000-en látogathatják. 

Július 18-án 17:00 és 21:00 között a Petőfi-szigeten található Rendezvényteret lezárják. Kérjük a bajaiak megértését! Az adományátadó gála koncertjeire érkezőket megkérnénk, hogy a Szentháromság téren vagy a környező utcákban parkoljanak le és lehetőség szerint gyalogosan érkezzenek a helyszínre. Köszönjük!

 

Tudnivalók:

Dátum: 2021. július 18. vasárnap

START/CÉL: Baja, Szentháromság tér

Nevezési díj: 2000 Ft, befizetés a helyszínen, befizetés megkezdése: 07:30-tól

Futók indulása: 09:00 órától (folyamatosan, szakaszos indítással, 20 percenként, 200 fős limitekkel)

Ha futni/sétálni szeretnél, előregisztráció szükséges legkésőbb 2021. július 15. csütörtök 12:00

A futók számára kezdőcsomaggal, a befutók számára érmekkel készülünk.

ELŐREGISZTRÁCIÓ ÉS TOVÁBBI RÉSZLETEK, INFORMÁCIÓ: www.axial.hu/axial-futas

 

Támogatók: Baja Marketing Kft. – Upper Bars – SFI Nutrition – Foody – D-R Közműépítő Kft.

 

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek