Együtt a tiszta környezetért!

Együtt a tiszta környezetért!

Seprőgép segíti munkatársainkat bajai telephelyünk gondozásában. Nemrég a berendezést dekoratív matricával is elláttuk, hogy felhívjuk a figyelmet a tiszta környezet fontosságára.

 

Fotó: Ligeti Zoltán, marketingmenedzser asszisztens

 

Mindig fontosnak tartottuk, hogy bel- és kültéren egyaránt kellemes környezetet teremtsünk dolgozóinknak, a telephelyekre betérő ügyfeleiknek és beszállítóiknak, ezért kiemelt figyelmet szentelünk az országban található 19 AXIÁL pont megjelenésére, takarítására és gondozására.

Már többször adtunk hírt telephelyeinket díszítő, gyönyörű növényeinkről, faültetésről, nagyteljesítményű fűnyíróinkról, melyek munkatársainkat segítik a zöldterületek karbantartásában és most már egy újabb eszköz támogat bennünket.

 

Fotó: Vadász Ildikó, marketingmenedzser

 

Nemrégiben beszereztünk egy Bucher CC 2020 típusú seprőgépet, melyet a bajai, központi telephelyen a betonozott, kövezett kültereken, a telephelyi utak tisztításakor alkalmazunk. A halk seprőgépnek nem okoznak gondot a keskeny utcák, szűk fordulók, a csukló kormányzás megkönnyíti a manőverezést. A berendezés gyűjtőtartállyal és víztartállyal is rendelkezik, akár lombszívásra is alkalmas.

A hasznos gép a napokban új külsőt is kapott, hirdeti a vállalatunk számunkra is fontos „Együtt a tiszta környezetért!” mottót.

 

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek