A Claas család baráti látogatásával indult a szeptember

A Claas család baráti látogatásával indult a szeptember

Háromnapos baráti látogatásra érkeztek a Claas család tagjai Baja térségébe, mely kötetlen, szabadidős program során az AXIÁL Kft. központi telephelyének megtekintésére is sor került.

A CLAAS nem csak a világ egyik vezető mezőgazdasági gépgyártó vállalata, de egyben egy olyan családi cég is, mely szoros partnerséget ápol a szintén családi tulajdonú AXIÁL Kft.-vel. Nem csupán a közös, közel negyedévszázados üzleti-, hanem a családi kapcsolatra is jellemző a kiváló jelző. Ebből kifolyólag tett Rüdiger Claas és családja baráti látogatást Baján és környékén, mely néhány szórakoztató program után egy fesztelen telephelybejárással zárult szeptember 5-én, kedden.
 


 

A bajai székhelyen történő körbevezetést természetesen az AXIÁL Kft. tulajdonosai, a Harsányi család tagjai tartották, Harsányi Zsolt, Harsányi Virág és Harsányi Havaska. A tulajdonosok többek között megmutatták a vendégeknek a 2022 decemberében átadott mobilszervizműhelyt és a folyamatban lévő, pécsi, szolnoki és székesfehérvári beruházásokról is beszéltek, melyek várható év végi átadásával ismét jelentősen nő a vállalat fedett szervizműhelykapacitása.
 


 

A körséta során Csorba István, használtgépüzletág-igazgató, Mezőfi Gábor vevőszolgálat-igazgató, Koszorus Gábor alkatrészüzletág-igazgató és Bátyity Antal régióigazgató is üdvözölte a vendégeket és betekintést nyújtottak tevékenységükbe. Végül a közös programot egy kellemes hangulatban telt ebéd zárta, ahol a lefiatalabb vendég szülinapját is megünnepelték.

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser, AXIÁL Kft.

Fotók: Kürti Ivett, marketingmenedzser, AXIÁL Kft.

Elérhető

Kapcsolódó cikkek