Új Landini REX3 F

Új Landini REX3 F

Az új Landini REX3 F, amely immár Stage V motorokkal rendelkezik, innovatív technológiai megoldásaival, az új 7-es szériára emlékeztető dizájnnal és az alacsony profilú vezetőfülke választásának lehetőségével tűnik ki.

 

Versenyben van a 2021-es és „legjobb specializált traktora” címért.

A REX3 F sorozat 55, 68 és 75 lóerős modelleket tartalmaz a 2,5 literes, négyhengeres Kohler motornak köszönhetően. A motor fordulatszámát a Motor Memo kapcsolóval egy mozdulattal lehet beállítani. A beállítások rögzítésére, majd a hatékonyabb munkavégzés érdekében azoknak a felidézésére is van lehetőség.

Különösen fontosak a traktor esetében kompakt méretek, amelyek lehetővé teszik a szőlőültetvények és a gyümölcsösök közötti egyszerű kezelhetőséget: tengelytáv 1950 mm; minimális hasmagasság 213 mm; külső szélessége 1 350–1 617 mm; a kormánykerék minimális magassága a talajtól 1 256 mm; súlyozás nélkül a tömege 2200 kg, az üzemanyagtartálya pedig 50 liter térfogatú.

 

 

A Landini REX3 F tervezésénél egyértelműen a sokoldalúságra összpontosítottak, ebből meríti a legnyilvánvalóbb versenyelőnyét. Ez az alacsony profilú fülke opcióval kezdődik - ami legjobb a hagyományos kategóriában -, különleges lekerekített kialakításával és a talajtól számított teljes magasságával (ami 1,87 m), biztosítja a lombozat biztonságát és a kezelő kényelmét. Ezen kívül a szélesre nyitható ajtó, a billenthető kormánykerék, a multifunkciós műszerfal, a légkondicionáló rendszer, mind egy magas komfort fokozatot képvisel. A fülke maximális átláthatóságot biztosít oldalirányú műveleteknél, lejtős terepen és üvegházas növénytermesztés esetén is.

 

 

A szőlőültetvényekben és gyümölcsösökben dolgozó szakemberek profi munkavégzéséhez megfelelő feltételeket biztosítva, a hidraulika rendszer a kormányzást 30 l/perces olajárammal látja el, míg a vezértömbök esetében (amelynek a száma maximum 3) ugyanez a mennyiség 50 l/perc. A hátsó függesztő szerkezet mechanikus vezérlésű, az ELS (Ergonomic Lift System) emelőrendszer lengéscsillapítással van ellátva, továbbá ebben a kategóriában tekintélyes 2700 kg-ra növelt emelési kapacitással rendelkezik.

 

 

A sokoldalúság és a kényelem a kezelő igényei alapján épített traktorrá teszi: a sebességváltó mechanikus irányváltóval rendelkezik, 16 előre- plusz és 16 hátrameneti fokozattal kínálja a sebességet 0,4 és 40 km / h között.

Az elektrohidraulikus kapcsolású első tengely az Argo Tractors gyártósorain készül, 55 ° -os kormányzási szöget kínálva garantálja a traktor fordulékonyságát.

Egy ilyen, már specifikációkban is gazdag áttekintést a Landini flottakezelő rendszerével való tökéletes kompatibilitás egészíti ki. A REX3 F sorozat felszerelhető a Fleet Management rendszerrel is, amely telemetriai adatokat. A Fleet Management segítségével valós időben figyelheti a flottagépek működését irodája kényelméből, számítógépén vagy mobileszközén, valamint előnyös az üzemeltető számára a gazdaság termelékenységének maximalizálása érdekében.

 

Fordította: Somogyi Ákos, termékmenedzser

Forrás és kép: Landini

Elérhető

Kapcsolódó cikkek