Trimble munkagépvezérlés akció

Trimble munkagépvezérlés akció

Jusson hozzá 2021. áprilisában listaárainkhoz képest 10% kedvezménnyel Trimble munkagépvezérléshez! További információért keresse GPS-értékesítő kollégáinkat!

 

A GPS-alapú munkagépvezérlések lehetővé teszik a permetezőgépek automatikus szakaszvezérlését, a szemenkénti vetőgépek sorelzárását, a kijuttatott műtrágya, permetszer, illetve vetőmag mennyiségének táblán belüli szabályozását.

A Trimble vezérlési megoldásai végbemehetnek soros porton, ISOBUS-on keresztül, vagy ha ezekkel eddig nem rendelkezett a munkagép, utólagos önálló kijuttatás-vezérlő rendszerrel is felszerelhető. Ez a Field IQ rendszer a permetezőgépek szakaszvezérlő, ill. szabályzó szelepeihez, valamint a vetőgépek gyári sorelzáró egységeihez közvetlenül kapcsolódik.

 

 

Mi az automatikus szakaszvezérlés előnye?

  • A szórókeret szakaszok, illetve a vetőelemek automatikus lezárásával elkerülhető a felülpermetezés, ill. felülvetés.
  • Ez nem csak kevesebb inputanyag felhasználást jelent, de
  • elkerülhető a túlzott vegyszerfelhasználás káros hatása a kultúrnövényeken.
  • Időt és fáradságot spórol Önnek.

 

 

2021. áprilisában listaárainkhoz képest 10% kedvezménnyel juthat Trimble munkagépvezérléshez, ami egyaránt érvényes a szükséges feloldó kódokra és a felhasznált alkatrészekre.

Az optimális megoldás érdekében gépfelmérés szükséges, ezért, illetve árajánlatért vegye fel a kapcsolatot területileg illetékes GPS-értékesítő kollégáinkkal!

 

Forrás és kép: Precíziós gazdálkodási csoport / AXIÁL Kft.

Elérhető

Kapcsolódó cikkek