„Termelői kóstoltató” Székesfehérváron

„Termelői kóstoltató” Székesfehérváron

2019. szeptember 13-án Székesfehérváron , a városháza előtti téren tartott kirakodóvásáron kerültek bemutatásra a NAK fejér megyei tagjai által készített termékek.

A „Termelői kóstoltató” elnevezésű rendezvénynek az volt a célja, hogy minél többen ismerkedjenek meg a helyben előállított termékekkel, a helyi termékeket előállító gazdákkal. Tekintettel az agráriumban végbemenő változásokra, a számítástechnika fejlődésére, az új technológiák és a korszerű tudás iránti igényre, a szervezők fontosnak tartották a szakmához kapcsolódó oktatási lehetőségek népszerűsítését is.

 

 

Az agrárkamara elnökének, Varga Imre István elnök úrnak a meghívásából az ÓE AMK kiállítóként vehetett részt a rendezvényen, ahol az érdeklődők „kóstolót” kaptak a kar Precíziós gazdálkodási szakmérnöki képzéséből. A tájékoztató anyagon és a számítógépes prezentáción kívül lehetőség volt személyes konzultációra is a képzés szakvezetőjével, Verőné Dr. Wojtaszek Malgorzatával és a képzést támogató AXIÁL Kft. képviselőjével, Simon Zsolt területi képviselővel. A rendezvény sikeréhez nagymértékben hozzájárult az AXIÁL Kft. támogatása. A vállalat képviselője által - a precíziós munka- és erőgépekről - tartott tájékoztató a szakmai színvonalat emelte.

 

További információt a precíziós gazdálkodásról és technológiájáról területi képviselőinktől kaphat!

 

Forrás és kép: amk.uni-obuda.hu

 

 

Régi-új vezetése van a Magyarországi Precíziós Gazdálkodási Egyesületnek

 

A tisztújító közgyűlésen téma volt az Európai Precíziós Gazdálkodási Konferencia, a Digitális Agrár Stratégia és a Digitális Agrárakadémia tananyagfejlesztése is. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek