Telephelylátogatáson jártak a LETIA Junior Bajnokság 1. és 2. helyezettjei
  • Axiál
  • 2022. május 18. 1 Perc

Telephelylátogatáson jártak a LETIA Junior Bajnokság 1. és 2. helyezettjei

A 2021/2022-ben megrendezett Legyél Te is agrárgépész! Junior Bajnokság 1. és 2. helyezett csapatai a versenyen elért helyezésüknek köszönhetően részt vehettek egy az AXIÁL Kft. központi telephelyén történő telephely látogatáson.

Harsányi Zsolt az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetője köszöntötte a diákokat. Egy rövid cégbemutató, illetve egy kötetlen beszélgetést követően Umenhoffer Péter, az AXIÁL marketingigazgatója vezette körbe a tanulókat a telephely főbb részlegeit bemutatva a Szervizműhelytől az Alkatrész Logiszikai Központig.
 



Az 1. helyezett „Vépész Technokraták” (Kisalföldi ASZC Vépi Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium) és a 2. helyezett „Szakma Örgödei” (Km ASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium) együtt sétálták körbe a központi telephelyet.
 


Szerettünk volna egy részletes betekintést nyújtani nekik abból, hogy milyen munkafolyamatok is zajlanak a vállalat hétköznapjaiban. Bízunk abban, hogy sikerült megragadnunk a fiatal diákok figyelmét és megmutatnunk számukra az agrárgépész szakma igazi értékét.
 

 

 

Szöveg: Goldring Bence, marketing menedzser, Axiál Kft.

Képek: Kürti Ivett, marketing menedzser, Axiál Kft.

Elérhető

Kapcsolódó cikkek