Szecskázókések: CLAAS ORIGINAL

Szecskázókések: CLAAS ORIGINAL

A tompa kések csökkentik a vágásminőséget, növelik az üzemanyagigényt. A CLAAS ORIGINAL speciális szerszámacélból készült kések a legjobb minőséget képviselik, kopásállók, hosszú élettartamúak, ritkán kell cserélni őket.

 

 

Miért javasoljuk a CLAAS ORIGINAL szecskázókéseket?

A CLAAS ORIGINAL szecskázókések tökéletes munkaminőséget nyújtanak nyugodt, egyenletes működés mellett. A hosszú évek tapasztalatainak és az extrém szigorú gyártási elvárásoknak köszönhetően a CLAAS szecskázógépek pontosan az Ön gépéhez illeszkednek. Gyártás közben az igen szigorú minőségi vizsgálatok eredményeként a szecskázókések élettartama hosszú, miközben az idegen testek elleni tűrés is kiváló.

Hogy Önnek már a gyakorlatban ne kelljen kísérletezgetnie, mi összehasonlítottuk, mi az erőigénye a használt, tompa, és az új, éles késeknek.

 

Nézze meg az alábbi videóban, milyen tesztről is van szó:

 

Mit mutat a vizsgálat?

Mi a különbség az utángyártott és a CLAAS ORIGINAL kések erőigénye között?

 

Lássuk a szecskázókések erőigényének értékelését a CLAAS ORIGINAL standard és a CLAAS PREMIUM LINE esetében:

 

Tehát, mi a végkövetkeztetés?

 

Optimális munkaminőség

A gyártás során szerzett sok éves tapasztalataink és tudásunk eredménye, hogy hosszú élettartamú, és az idegen testeknek rendkívül jól ellenálló CLAAS ORIGINAL késeket sikerült kifejlesztenünk. Ezek a legjobb munkaminőséget nyújtják Önnek, legyen szó bármilyen munkakörülményről vagy terményfajtáról.

Tökéletesen illeszkedik

A CLAAS ORIGINAL szecskázókéseket mindig az egyes gépeknek megfelelően terveztük. Ezáltal a teljes rendszerbe is pontosan illeszkednek, és így folyamatosan, megbízhatóan támogatják a gép funkcióit.

Extrém szigorú gyártási követelmények

A nagyon szigorú gyártási követelményeknek és ellenőrzési folyamatoknak köszönhetően a CLAAS ORIGINAL szecskázókések az egyes gépegységek nagyon nyugodt és folyamatos működését eredményezik, és hosszú használatot biztosítanak.

 

Az eredmények összegzése:

- Az utángyártott pengéket lehet a legolcsóbban megvásárolni.
- A CLAAS szecskázókés a legjobb választás, ha a munkaminőséget és az üzemanyag-felhasználást is figyelembe vesszük.
- A CLAAS PREMIUM LINE a leggazdaságosabbak, ha az összköltséget vesszük figyelembe, beleértve a cserékre fordítandó időket is.

 

Szöveg: Vas Magdolna, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: CLAAS

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek