SPOT SPRAYING - A jövő permetezési megoldása! (+videó)

SPOT SPRAYING - A jövő permetezési megoldása! (+videó)

Kereskedelmi stratégiáján túl a Berthoud termékei megújulását, a kutatás-fejlesztést helyezi a középpontba azért, hogy a cég segítséget nyújthasson ügyfeleinek az új környezeti korlátok leküzdésében és a növényvédő szerek mennyiségének csökkentésében.

A Berthoud tervezőirodája a környezetvédelmi előírásoknak megfelelő technológiákra összpontosítja figyelmét, miközben garantálja az ügyfelei számára a fenntartható működést. A vállalat 2019-ben kiállításokon mutatta be a már használatban lévő technológiáit, valamint partnerkapcsolatát két induló vállalkozással, amelyek a mezőgazdaságban mélyreható ismeretekkel rendelkeznek.

 

A kép illusztráció, a Berthoud Raptor elnevezésű önjáró modellje látható rajta.

 

2017-ben a Berthoud úttörő szerepet játszott a SPRAYTONIC, azaz a pulzáló permetezés kidolgozásában. Ez a technológia lehetővé tette a fúvókaáramlás 70%-kal történő, illetve a munkasebesség megváltozását, mindezt anélkül, hogy az üzemi nyomás is változna.

A vállalat tovább halad ezen az úton. A Berthoud nem vesztegeti az időt a szükséges eszközök bevezetésére azért, hogy átalakítsa a cég innovációit a precíziós mezőgazdaság, az elektronika, az automatizálás és a mesterséges intelligencia rendszerek köré, amelyek képesek felismerni a kezelendő növényeket, mint például a Carbon Bee és a Bilberry.

Egy világban, ahol a piacok egyre inkább versenyképesek, olyan megoldásokat kell nyújtani, amely megtakarítást eredményeznek az ügyfelek számára. A SPOT SPRAYING (szó szerinti jelentése pontszórás) technológia 50-90%-kal csökkenti az inputmennyiséget (területtől és kultúrától függően), miközben megőrzi az optimális permetezési minőséget. Ily módon a mezőgazdasági termelők pontosan végezhetik a permetezést és csökkenthetik költéségeiket, valamint a környezeti hatásaikat.

 

A Berthoud & a CarbonBee SPOT SPRAYING megoldásáról egy videó

 

A Berthoud folytatja a marketing előtti teszteket

Ebben az évben a Berthoud elindította a második kísérletsorozatát, folytatva a Bilberry és a Carbon Bee együttműködését. Három sztenderd, valós körülmények között működő önjáró permetezőgép segítségével kísérhetik figyelemmel a K+F és a marketing csapatok a kísérletet Európában. A partneri megállapodások célja az, hogy a közeljövőben megbízható megoldást kínáljanak azoknak a gazdálkodóknak, akik ezeket a speciális megoldásokat szeretnék bevezetni gazdaságukba.

José Godineau, az egyik megoldást kipróbáló francia mezőgazdasági termelő ezt mondta: „Minden nap nehézségekkel szembesülünk, ugyanakkor biztosítanunk kell az optimális és környezetbarát termelékenységet. A SPOT SPRAYING / pontszórás rendszere lehetővé teszi számunkra a jobb célzásból eredően, hogy kevesebb növényvédő szert használjunk. Hiszem, hogy ez a jövő megoldása.”

 

További információt a Berthoud termékekről az AXIÁL Kft. területileg illetékes kollégáitól kaphat!

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Lektorálta: Király Szabolcs, termékmenedzser

Forrás, kép, videó: Berthoud

 

 

Megállapodást írt alá a Berthoud és a Carbon Bee Agtech

 

A Berthoud a mezőgazdaság permetezési szakértőjeként bejelenti együttműködését a Carbon Bee Agtech startup-pal, amely cég a mezőgazdasági mesterséges intelligencia területére szakosodott. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek