Rangos szakmai elismerést kapott kollégánk

Rangos szakmai elismerést kapott kollégánk

Pénteken, 2019. június 21-én tartotta a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Kari Tanácsa az intézmény aulájában Tanévzáró Ünnepi Tanácsülését, melynek keretében Ádám Róbertet, az AXIÁL Kft. CLAAS gépekre szakosodott mobil szervizszerelőjét is kitüntették.

Kép: Balázs Gusztáv / SZIE 

 

Az esemény köszöntővel vette kezdetét, majd az elismerések átadása következett. Nagy büszkeségünkre Ádám Róbert kollégánk is a díjazottak között volt, akit előzetesen terjesztettek fel tiszteletbeli mérnöki címre, és amelyet végül sok éves, a CLAAS gépek javítása terén szerzett szakmai tapasztalatáért kapott meg. A formális rendezvényt követően, e jeles nap emlékéül az AXIÁL Kft. vezetőségének tagjai is átadtak egy díszdobozos gravírozott BETA nyomatékkulcsot a kollégának.

 

Kép: Bátyity Antal, régióigazgató

 

Ádám Róbert gépszerelő és karbantartó (géplakatos) végzettséget szerzett, majd egy téeszben kezdte pályafutását, ahol mezőgazdasági gépek, elsősorban betakarítógépek kezelése és javítása tartozott feladatai közé. Ez után egy rövid ideig főállásban a családi szódaüzemben dolgozott, de hamar visszatért hivatásához, melyben egyre nagyobb és nagyobb szakértelemre tett szert. 2001 óta az AXIÁL Kft. mobil szervizszerelője, ahol már betakarítógépek, silózók és a hozzátartozó erőforrások teljeskörű diagnosztikáját és javítását látja el. Az évek során több szakmájához kapcsolódó szakképesítést is megszerzett – pl. mobil hűtő és járműklíma szerelő -, illetve számtalan gépspecifikus képzést végzett el pl. TUCANO, LEXION, JAGUAR témákban.

Az AXIÁL Cégcsoport munkatársai ezúton is gratulálnak a profi szakembernek a kitüntetéshez!

 

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

 

 

Ellentétek embere

 

Ádám Robi kollégánk magát mindig magányos farkasként jellemzi. Pedig sokan szeretnek vele együtt dolgozni, mind kollégái, mind ügyfeleink. Hogy lehet ez? – kérdeztem tőle. Egyszerű, válaszolta Ő, az ellentétek embere is vagyok. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek