Növénybiztosítási határidő! November 29.

Növénybiztosítási határidő! November 29.

Az év vége a biztosítási szolgáltatások vonatkozásában is mozgalmasnak mutatkozik, hiszen ilyenkor van lehetőség azok módosítására. A növénybiztosítások sem képeznek kivételt ez alól.

A január 1-jén évfordulós határozatlan idejű növénybiztosítási szerződések az idei évben november 29-éig mondhatók fel, és ezáltal a következő évtől lehetőség nyílik új biztosítóval való együttműködésre.

Az AXIÁL növénybiztosítási szolgáltatása már több éve megtalálható a piacon. Stabil háttérrel, rugalmas ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 

 

Növénybiztosítási szolgáltató partnerünk folyamatosan fejleszti szolgáltatása minőségét, így jövőre még kedvezőbb díjakkal és rövidebb kárrendezési idővel számolhatnak Partnereink.

Az AXIÁL növényvédelmi szolgáltatásáról és néhány kárrendezési tapasztalatról már korábban hírt adtunk, ezekről bővebb információt az alábbi linkekre kattintva talál:

 

Bővebb információért, ingyenes és részletes ajánlatkérésért kérjük, forduljanak bizalommal az AXIÁL Financial Services Kft. területileg illetékes pénzügyi tanácsadó kollégáihoz!

 

Szöveg: Baranyiné Hutai Anikó, marketingkommunikációs menedzser

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek