Megújult a Leeb PT széria

Megújult a Leeb PT széria

Az új HORSCH Leeb PT önjáró permetezők leginkább szembetűnő újdonsága a rugalmasság és a maximális kényelem, mindezt a már megszokott precíz kijuttatás mellett biztosítja kezelője számára.

A rugalmasság a tartályméretek és az anyagok sokféleségében, a meghajtásban, és a különböző hasmagasságoknál is megmutatkozik. A vezető kényelmét a ComfortDrive járószerkezet egészen új szintre emeli.

Az elődeivel összehasonlítva, számos helyen eszközöltek változtatást, a piaci igényekhez igazodva. A keret stabilitásában és precíz vezérlésében nincsen kompromisszum, így maradt az egyedülálló, díjnyertes BoomControl keretvezérlési rendszer, amit akár már 42 méteres szórókeret-szélességben és igény szerint 42 szakasszal is rendelhetünk.

 

 

Teljesen új fejlesztés a ComfortDrive futómű központi kerettel és a kerekek hidropneumatikusan csillapított, egyedei felfüggesztésével, aktív szintszabályzással. Ez közúton, a szántóföldön vagy akár lejtőn történő munkavégzésnél is kitűnő menetkényelmet jelent. Az ügyfelek és a területi adottságok igényeinek megfelelően a gép meghajtását biztosító hidromotorok két változatban is elérhetőek, természetesen az összes műszaki fejlesztéssel, például az automatikus terhelésfüggő szabályozású fokozatmentes hajtómű és a kipörgésgátló.

Az optimalizált súlyeloszlásért az elöl elhelyezkedő fülke koncepcióját megtartották. A fülkét teljesen megújították, ami tökéletes kilátást és tágas belső teret eredményezett. A PT minden funkciójának egyszerű, biztos és kényelmes kezeléséért az új fejlesztésű ErgoArm kartámasz felel. A tágas fülke megfelel a 4-es kategória maximális felhasználóvédelmi előírásainak. Az új Stage V kipufogógáz-kezelési normáknak megfelelő motor nagyon környezetbarát. 300 lóerő teljesítményével optimálisan illeszkedik a Leeb PT koncepciójához.

 

 

A tartályok kialakításában és méretében is választási lehetőséget biztosít a gyártó. 6000 literes műanyag- és 8000 literes nemesacél tartály között lehet választani. Mindkét változat kényelmesen, a fülkéből kezelhető CCS Pro folyamatos belső tisztítással és az automatikus öblítési funkcióval érhető el.

A nagy teljesítményről a percenként 1000 literes töltési teljesítményű rozsdamentes acél centrifugál szivattyú gondoskodik.

A Leeb PT új funkcióival és technológiáival a HORSCH az önjáró permetezők új generációját mutatja be.

 

További információért keresse területileg illetékes kollégáinkat!

 

Szöveg: Szabó Gábor, termékmenedzser

Forrás és kép: HORSCH

 

 

Megújult a Horsch Joker rövidtárcsa

 

A csapból is a koronavírussal kapcsolatos mindenféle információ folyik. … Ezzel szemben a természet nem áll le, itt a tavasz és a gazdáknak ki kell menni a földekre. … A Horsch gyár teljes kapacitással dolgozik. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek