Megjelent a 2021-es CLAAS kollekció katalógusa! (+katalógus)

Megjelent a 2021-es CLAAS kollekció katalógusa! (+katalógus)

A CLAAS márka szerelmesei idén se maradnak praktikus és minőségi CLAAS ruházati és kiegészítő termékek nélkül. Szemezgessen Ön is az új kollekció magyar nyelvű katalógusából!

 

Az én világom. A természetem. A szenvedélyem.

Ezzel a címmel jelent meg a CLAAS új katalógusa, mely a vidéki élet iránti szenvedély jegyében ismét izgalmas és inspiráló termékeket hozott a mindennapok és a szabadidő kényelmesebbé tételére.

A német cég szoros és megbízható kapcsolatot ápol partnereivel, barátaival a világ minden táján, tőlük származnak az ötletek, melyek megihlették a termékek tervezőit. Különleges újdonság ebben az évben a vadonatúj vadászati kollekció, mely a Deerhunterrel együttműködve jött létre.

 

 

A katalógusban 5 kategóriára osztották a termékeket, ezek a következők:

  • Hétköznapi viselet
  • Rajongói kollekció
  • Munkaruházat
  • Gyermek kollekció
  • Vadász kollekció

 

 

A Hétköznapi viselet kategóriában olyan sportosan elegáns darabok találhatók, melyek mind az irodában, mind a természetben magas szintű komfortot és stílusos megjelenést biztosítanak.

A Rajongói kollekció kategóriában hétköznapi használati tárgyak széles spektrumát kínálják, mint például különböző CLAAS gépeket és a magát a CLAAS logót megjelenítő bögréket, ágyneműket, kulcstartókat, kerékpár csengőt, esernyőt, lábtörlőt stb. Ugyanakkor olyan ruházati termékeket is találhat itt, melyek kifejezetten sportoláshoz készültek, legyen az a sport foci, futás vagy kerékpározás.

A Munkaruházat kategória olyan strapabíró, megbízható darabokat tartalmaz, melyek a mezőgazdasági munkavégzés során kiválóan állják a sarat. Legyen szó hosszú vagy rövid nadrágról és pólóról, munkavédelmi félcipőről és bakancsról, vagy kabátról.

A Gyermek kollekcióban plüss játékok, vidám ágynemű, magasságmérő matrica, frizbi, mini LEGO XERION stb. gondoskodik a csöppségek szórakozásáról.

A Vadász kollekció megújult darabokat tartalmaz, melyeket a híres Deerhunter márkával együtt fejlesztett ki a német cég mindazok számára, akik a vidéki élet ezen lenyűgöző aspektusát űzik. A részletek szeretete és a kompromisszumok nélküli minőség az, ami elvárható a CLAAS-tól és amelynek a kollekció termékei maximálisan eleget tesznek.

 

A termékeket megtekintheti online a webshop.axial.hu oldalon! Ha a termék elérhető, akkor rendeléstől számítva 2-3 munkanap után kézhez kapja. Amennyiben a terméket a webshopban nem találja, érdeklődjön katalógusszámmal üzleteinkben!

 

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Lektorálta: Keresztes Attila, termékmenedzser-asszisztens és Kecskés Csaba, termékmenedzser

Forrás és kép: CLAAS

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek