Megérkeztek az első Gregoire szőlőkombájnok telephelyünkre

Megérkeztek az első Gregoire szőlőkombájnok telephelyünkre

Múlt héten indították útnak Franciaországból az első Gregoire szőlőkombájn szállítmányt bajai központunkba, mely ma reggel megérkezett hozzánk. Stílusosan sárga kamion hozta a sárga a gépeket.

 

 

Vállalkozásunk 2021. május 15-től kizárólagos forgalmazója, alkatrész- és szervizellátója a Gregoire szőlő-betakarítógépeknek, melyek első modelljei már meg is érkeztek bajai székhelyünkre.

A francia Gregoire márka története 1946-ig nyúlik vissza, ekkor még szerszámgyártóként volt ismert a cég, 1978-tól fő tevékenysége a traktor vontatta szőlőkombájngyártás, 1989-től pedig már önjáró gépek gyártásával is foglalkozik. Napjainkra a világ 32 országában jelen van a márka, mely a folyamatos fejlesztéseknek, a magas műszaki tartalomnak köszönhetően élen jár a szőlő-betakarítógépek piacán.

 

 

A termékpaletta 21-féle betakarítógép-változatot kínál a felhasználóknak, két vontatott és nyolc önjáró alaptípussal. A vontatott gépek közül a G3.220 magas technikai szintet képvisel. A másik vontatott, a Gprima esetében az egyszerűség párosul a funkcionalitással. A Gregoire önjáró szőlőkombájnok a különböző sortávolságú – keskeny vagy széles – ültetvényekhez, a könnyebbtől a nehezebb terepviszonyokig, illetve a változó terméshozamokra nyújtanak megoldásokat a betakarításban. A legszűkebb szőlőkbe (1,3 m sortávolságtól) a GM7.4-es típus a megfelelő választás, majd a szélesebb sorokhoz (1,5 – 1,6 – 1,7 m-től) a GL6.4, GL7.4, GL(X)8.4 és GL(X)8.6 gépek jönnek szóba.

 

 

A szőlőkombájnokról további információt tudhat meg a hamarosan megjelenő AXIÁL Híradóban, de érdeklődhet munkatársainknál is!

 

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Fotó: Kürti Ivett, marketingkommunikációs menedzser

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek