Még egy nyomós érv a Monosem vetőgépek mellett!

Még egy nyomós érv a Monosem vetőgépek mellett!

A MONOSEM vetőgépek az előző évek során is előrendelhetők voltak ősszel, idén a 2021-es előrendelésben mechanikus meghajtású vetőgépeket kínálunk. Az akció 2021.11.30-ig történő megrendelés, és 2021.12.31-ig történő kifizetés esetén érvényes.

 

 

A több évtizedes tapasztalattal rendelkező MONOSEM cég partnerei igényeinek figyelembevételével folyamatosan fejlesztette mechanikus meghajtású vetőgépeit. A jelenleg legújabb konstrukció, az NG Plus M vetőkocsival ellátott gép rendelkezik lengéscsillapítóval (MONOSHOX), amely a nagy talajnyomást segítő terhelőrugókkal kombinálva tökéletes vetési mélységet, illetve tőtávolságot eredményez. A vetés folyamán a terhelőrugók a vetőelemet a földre szorítják, miközben a lengéscsillapító elvezeti a fellépő akadályok következtében létrejövő „ütéseket”. Természetesen a vetés közben kijuttatandó anyagokra, mikrogranulátum és műtrágya kiadagolására is megoldást nyújt a Monosem, különböző tartály méretekkel, tárcsás és késes csoroszlyás lehelyezéssel.

 

A magyarországi vetőgép piacot tekintve egy átlagos évben 350-450 nyugati gyártású gép kerül értékesítésre, amelyet nagymértékben befolyásol az aktuális terménypiac helyzete, a támogatási lehetőségek, valamint az egyik legfontosabb tényező, az időjárás. A korábbi évektől megjelentek a kínálatban „keleti” vetőgépek is, amelyek nagyrészt a nyugati gyártók megoldásait ellesve próbálnak gyártani, a tapasztalatok szerint silányabb minőségben, lényegesen kevesebb műszaki tartalommal és tudással.

A mechanikus hajtású vetőgépek könnyen beállíthatók, megbízhatóan és precízen dolgoznak, odafigyelve és karbantartva hosszú éveken keresztül hű társak lehetnek az egyik legfontosabb művelet, a vetés során.

Mi szól továbbá a mechanikus hajtású MONOSEM vetőgépek mellett?

  • minőségi középút az olcsó keleti, és a drágább kategóriájú elektromos hajtású vetőgépek között,
  • több évtizedes tapasztalat, gyártói know-how tudás,
  • több száz magyarországi referenciahely,
  • megbízható, folyamatos alkatrészellátás,
  • stabil szervizháttér,
  • kiváló értéktartás,
  • szezon előtti előrendelési akció.

A gazdák jól és könnyen beállítható és szabályozható, megbízhatóan működő gépeket keresnek. Ezen tulajdonságok mindegyikét megkapjuk a Monosem vetőgépben, amelyre most 20% előrendelési kedvezményt biztosítunk ebben az évben történő vásárlás esetén.

 

További információért, kérem keresse területileg illetékes kollégáinkat!

 

Szöveg: Várady-Szabó Márton, termékmenedzser

Fotó: AXIÁL Kft.

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek