Különleges világpremier a Farming Simulator 22-ben: CLAAS TRION

Különleges világpremier a Farming Simulator 22-ben: CLAAS TRION

Miután a CLAAS bemutatta az új TRION kombájnt, a GIANTS Software is bejelentette a gép digitális megjelenését az ősszel érkező Farming Simulator 22-ben.

A világhírű mezőgazdasági gyártó, a CLAAS cég augusztusban bemutatta a legújabb TRION 750 TERRA TRAC betakarítógépét, ami vadonatúj csúcsmodell a kategóriájában. A németországi gyártóval szoros együttműködésben a GIANTS Software büszkén jelenti be a gép digitális megjelenését is, az ősz végén érkező Farming Simulator 22-ben. Az augmented reality technológiának köszönhetően a rajongók már most megnézhetik a kombájnt.

 

 

Top modell három verzióban

A játékosok választhatnak a CLAAS TRION 720, 730 és 750 közül, mindhárom TERRA TRAC járószerkezettel szerelt a talaj megóvásának érdekében. A csúcsmodell a TRION 750, 435 LE-s motorral, valamint 12000 literes magtartállyal, akárcsak az igazi megfelelője. A CONVIO FLEX 1080 adapter szintén bekerül a Farming Simulator 22-be.

 

Betekintés a Kiterjesztett Valóságba

Ahhoz, hogy belekóstolhasson mindenki a virtuális CLAAS TRION 750 TERRA TRAC gépbe már most, a rajongók beilleszthetik a környezetükbe a kombájnt az okostelefonjuk, vagy tabletjük segítségével. Mintha csak az igazi előtt állnának, megtekinthetik minden szögből. Az augmented reality modell QR kódon keresztül érhető el vagy a farming-simulator.com oldalon tekinthető meg.

 

Minden terepen otthon

Az új kombájn fejlesztésekor fontos szempont volt a CLAAS számára, hogy olyan gépet hozzon létre, amely minden talajtípuson megállja a helyét „függetlenül attól, hogy dimbes-dombos, vagy sík, nagy, vagy kicsi, part mellett fekvő, vagy száraz a terep” – ígéri a CLAAS. A Farming Simulator 22-ben bemutatkozó három területre az új TRION biztosan ideális lesz, köszönhetően a precizitásának, teljesítményének és megbízhatóságának.

 

 

További információ található az új CLAAS TRION-ról a gyártó honlapján: trion.claas.com. A Farming Simulator 22 november 22-én érkezik PC, Mac, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One és Stadia platformokra. Az előrendelők a CLAAS XERION SADDLE TRAC csomagot kapják jutalomként, ingyenesen.

 

Forrás, kép: sadgames.hu

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek