Kizárólagos forgalmazói szerződést kötöttünk az Agro-Contakt 2000 Kft-vel

Kizárólagos forgalmazói szerződést kötöttünk az Agro-Contakt 2000 Kft-vel

Több mint 15 éve kezdtük meg együttműködésünket a szolnoki Mezőgép gyártási jogutódjaként dolgozó törökszentmiklósi székhelyű AGRO-CONTAKT 2000 KFT-vel.

A januári kiállításon egy ünnepélyes keretek között megrendezett sajtótájékoztatón szorosabbra fűzte a két cég a kapcsolatát, Harsányi Zsolt és Deák Levente aláírta a kizárólagos forgalmazói szerződést. Eddig is jól működött a gyártó és a forgalmazó kapcsolata. Eddig több, mint 600 gépet sikerült értékesítenünk a magyar gazdák számára a különböző típusú Törökszentmiklóson készült gépből. A gyártó belátta, hogy az értékesítésbe is sok munkát kellett bele fektetniük, ezért szánták rá magukat erre a lépésre.
 


 

Az AXIÁL KFT. 19 telephelyével lefedi az országot és közel van a végfelhasználókhoz. A telephelyeken elhelyezett gépeket közelükben tudják megtekinteni és vásárlás után átvenni. Mindkét fél bízik benne, hogy ennek következtében gyorsabb és minőségibb lesz a kiszolgálás, ezáltal tovább tudjuk növelni az eladott gépek számát. Az alkatrész ellátásban is nagy szerepe van az Axiálnak, szinte az összes alkatrészt innen szerzi be a gyártó. Ez nagy segítség a felhasználók számára, mert egy esetleges meghibásodásnál gyorsan be lehet szerezni a szükséges alkatrészeket.

30-40 évvel ezelőtt a TSZ-ekben kizárólag a Szolnokon gyártott függőleges tengelyű RZ-3 és RZ-6 szárzúzókkal dolgoztak, más gépeket nem is lehetett vásárolni. Napjainkban még mindig sokan keresik a 3 méteres függőleges tengelyű zúzókat legelők tisztítására illetve kukorica és napra forgó szár zúzására. Az utóbbi években egyre többen keresték a zúzó nagyobb munkaszélességű változatát ezért ismételten elérhető egy 5.5 méteres fejlesztés. Ennél a két szélső tag hidraulikusan felhajtható, így a közúti közlekedésben sem zavarja a forgalmat. A tarlómagasságot mindkét változatnál hidraulikusan fokozatmentesen tudjuk változtatni. Kisebb területekre vagy sorköz művelésére elérhető a 1.5 méteres változat is. Erdőkben a merev késsel nem lehet dolgozni, ide ajánljuk a LEZ 2-es erős lánccal felszerelt erdészeti zúzót.
 


 

Kisebb üzemek tápanyag visszapótlását segíti az 1500 literes függesztett M5615 típusú műtrágya szóró, amelyt TFD 1000 zsákemelővel lehet össze építeni, így a rkodás is megoldott.

Az AGRO-CONTAKT legkeresettebb termékei közé tartoznak a dobos rotációs kaszák. Ezekből nagyon sok dolgozik a magyar mezőgazdaságban, még 10-15 éves kaszákat lehet találni a gazdáknál. Ezeknek nagy előnye, hogy nem ékszíjjal, hanem kardánnal viszik át a hajtást a traktor TLT tengelyétől a vágó dobokig. A kétdobos kaszák 185 és 210 cm munkaszélességgel készülnek. Az utóbbi időben egyre többen keresik a régebben közkedvelt RK 320-as 4 dobos kaszákat. Itt a dobok egyedileg vannak felfüggesztve így tökéletesen kopírozzák a talajt.



Reméljük régi és új vevőink is megelégedéssel fogják használni ezeket a magyar gyártáú termékeket.

 

Szöveg: Angeli Gyula, termékmenedzser, AXIÁL Kft.

Elérhető

Kapcsolódó cikkek