Kivételes gépekhez kivételes öltözet

Kivételes gépekhez kivételes öltözet

Friss ruházati katalógusokkal jelentkezik a CLAAS márka, a német gyártó rajongóit a legújabb kollekciók várják a trendi utcai viseletek és a profi vadászati ruhadarabok terén.

A „fan-életérzés” egyet jelent azzal, hogy rajongásunk tárgya életünk és identitásunk meghatározó része lesz. Ez a szoros kötödés a mezőgazdaságban egészen gyakori, hiszen kezelőként hosszú műszakokat és még hosszabb szezonokat dolgozunk végig, miközben a hozzánk tartozó gép igazi társsá válik a kihívásokban. Ugyanez igaz géptulajdonosként is, hiszen egészen különleges élmény, amikor a kemény munka eredményeként egy csillogó, új családtaggal bővülhet a gazdaság.

Ezt a köteléket a CLAAS évtizedes múltja teszi még erősebbé, tele számtalan kivételes gépsorozattal, melyek napjainkban is legendás státusznak örvendenek. Legyen szó betakarításban nagyágyú LEXION kombájnokról vagy az erőbajnok JAGUAR silózókról, esetleg az épp most 25 éves korba lépő XERION traktorokról vagy bármelyik másik rendkívüli CLAAS sorozatról: mindegyikért érdemes rajongani!

A CLAAS számára rendkívül fontosak a márka szenvedélyes követői, akik számára többféle kategóriában kínálnak minőségi gyűjtői és rajongói tárgyakat. Ezek közé tartozik számos ruházati kollekció is, melyek közül a trendi utcai viseleteket kínáló „Fan-Line” és a prémium vadászati ruhadarabokat kínáló „Hunter-Line” és „Forest-Line” legújabb darabjait mutatják be a gyártó új katalógusai.

A színes kínálatban mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelő kiváló CLAAS ruhadarabokat, melyek az AXIÁL webshopjában vagy országosan 19 telephelyünkön üzemelő boltjainkban is elérhetők. A készleten nem elérhető ruhadarabokat vagy méreteket a megszokott gyors logisztikával tudjuk beszerezni ügyfeleink számára. Nincs más hátra, mint kiválasztani a kedvenc darabokat az alábbi linkekre kattintva, hogy a kivételes vetészöld mezőgazdasági gépekhez passzoló egyedi ruhába öltözhessünk!       

 

CLAAS Ruházat katalógus 2022 - ősz

2022

 

CLAAS Vadász Ruházat 2022 - ősz

2022

Elérhető

Kapcsolódó cikkek