Kérdezz-feleleken volt a hangsúly a webkonferencián (+videó)

Kérdezz-feleleken volt a hangsúly a webkonferencián (+videó)

Immáron negyedik alkalommal szerveztünk webkonferenciát (AXIÁL Webkonferencia 4.0 EXTRA néven), melyet február 5-én délelőtt élőben közvetítettünk Facebook oldalunkon. Ha lemaradt róla, ne aggódjon! A felvételt visszanézheti!

 

Az első blokkban Harsányi Zsolt, az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetője, valamint Pintér Zsolt, az AXIÁL Kft. ügyvezetője állt a nagyérdemű rendelkezésére.

A második blokkban az AXIÁL Kft. Vevőszolgálatának képviseletében Koszorus Gábor, az Alkatrészüzletág igazgatója, Rittgasszer Péter, a Szervizüzletág igazgatóhelyettese és Karagity István, szervizmérnök válaszolt az alkatrész- és szervizszolgáltatásokkal, valamint az online gépkezelői kurzusokkal kapcsolatos kérdésekre.

A harmadik blokkban az AXIÁL Cégcsoporthoz tartozó magyarországi leányvállalatok szolgáltatásairól informálódhattak a nézők Vass Zoltántól, a MANAX Kft. ügyvezetőjétől és Öllős Gábortól, az Axiál Financial Services Kft. ügyvezetőjétől.

A közönség nevében Umenhoffer Péter, marketingigazgató tette fel az előzetesen beküldött kérdéseket.

 

Tekintse meg képgalériánkat!

 

 

Íme egy kis ízelítő a videóban elhangzottakból:

Elsőként a 30 éves sikerről kérdezte marketingigazgatónk a tulajdonost, aki elmondta, hogy a sok év alatt az alapvető cél nem változott és jól kifejezi továbbra is a „A szolgáltatás fontosabb, mint a nyereség, a nyereség nem cél, hanem a szolgáltatás eredménye." – Henry Ford idézet. Minőséget akarunk nyújtani, tartósan, folyamatosan – tette hozzá. Továbbá hangsúlyozta azt is, hogy az AXIÁL Kft. legnagyobb tőkéje a munkavállalói.

Pintér Zsolthoz intézte Umenhoffer Péter a partnerkapcsolatok változására vonatkozó kérdést, aki elmondta, hogy az elmúlt 30 év alatt megváltoztak a kommunikációs eszközök és csatornák, élünk is a digitális lehetőségekkel, de ahogy eddig mindig, úgy a továbbiakban is a személyesen kapcsolattartás van a fókuszban, személyes és szakmai szempontok miatt is.

 

A teljes webkonferencia visszanézhető a https://www.youtube.com/watch?v=7InCxH5ypjY&feature=youtu.be linken vagy az alábbi beágyazott videóra kattintva!

 

 

Kép: Kürti Ivett, marketingkommunikációs menedzser

Videó: Steinhauser Tamás, marketingmenedzser

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Elérhető

Kapcsolódó cikkek