Itt a legfrissebb terraHORSCH! (+magazin)

Itt a legfrissebb terraHORSCH! (+magazin)

1969-ben Brunhilde és Dankwart Horsch gyerekeikkel együtt bérlőként Sitzenhofba költöztek. Ennek már ötven éve, és azóta mindenhol megismerték a Horsch nevet. A legfrissebb terraHORSCH újságból megtudhatják, honnan indult és hová tart a német cég.

Fél évszázad Sitzenhofban ugyanennyi szántás nélküli gazdálkodást jelent. Akkoriban kinevették az egészséges talajról vallott nézeteiért a családot, ám ma fontosabb ez az elképzelés, mint valaha. A vízió ugyanaz maradt, de – vagy talán pont ezért – az ötven év alatt sok minden történt Sitzenhofban: egy mezőgazdasági üzemből gyümölcsöző üzleti vállalkozás fejlődött ki, a HORSCH Maschinen GmbH. A mezőgazdálkodás továbbra is létezik, és időközben szántóföldi művelésre szakosodott.

A mezőgazdaságban, de társadalmunkban is egyre gyorsabbak a változások. A HORSCH, mint vállalat azonban felkészült ezekre. Sok műszaki kérdés mellett évek óta dolgoznak a mechanikai gyomirtás témakörén, hogy válaszolhassanak a gazdaságok igényeire. Gépeiket saját, csehországi AgroVation gazdaságukban tesztelik, és világszerte intenzív, tapasztalatcserén alapuló kapcsolatban állnak az ügyfelekkel.

Ezen kívül független szervezetekkel is együttműködnek számtalan témakörben. A legújabb terraHORSCH magazinból tájékozódhatnak a HORSCH és a Német Mezőgazdasági Társaság közös projektjéről, melyben a foszforhatékonyság növelése és a negatív környezeti hatások csökkentése érdekében innovatív P-műtárgyázási rendszereket fejlesztenek.

 

 

Az újság oldalairól megtudhatják, vajon speciális gépek kellenek-e a bioüzemekbe, vagy alkalmazhatók a hagyományos mezőgazdaságban is használt eszközök?

A 2019-es SIMA kiállításról is olvashatnak beszámolót, csakúgy, mint ahogy partner riportokat is olvashatnak Németországból, Nagy-Britanniából és Ukrajnából. Hasonlítsák össze, hogy az ottani gazdák vajon másabb problémával küzdenek-e, mint Önök!

Középpontban az ügyfél: Philipp Horsch fejti ki, mennyire és hogyan tudnak az ügyfelek beleszólni a HORSCH fejlesztésekbe.

Persze egy gép lehet akármilyen fejlett, ha nincs mögötte megfelelő háttérszolgáltatás. A Mindig mozgásban cikkből megismerhetik a HORSCH Szerviz & Alkatrész csapatát, bepillanthatnak mindennapjaikba.

Mindig nagyon izgalmas, amikor egy független cég tesztel egy gépet. Nézzék meg, mit gondolnak a traction magazinnál a Cruiser XL sorozatról és annak munkájáról a Tizenkettőt egy csapásra cikkben!

Hallott már a művelésről leválasztott vetési módról? A kilencvenes években Kelet-Németországban nagyon elterjedt technológiára újabban egyre gyakrabban szóba kerül. Mi ennek az oka, és mit is takar pontosan a vetésről leválasztott művelési technika? Michael Horsch magyarázza el nekünk.

A terraHORSCH létezésének kilenc éve után eljött az idő a változásra. Változott az újság grafikája, még inkább olvasóbarát lett. Ezenkívül egyre több nyelven olvasható a kiadvány, világszerte több mint 50 ezer példányban, kilenc nyelven jelenik meg a terraHORSCH. Célja az új dizájnnal is a jól bevált maradt: ügyfeleinknek érdekes információkat továbbítani, a világ minden tájára betekintést nyújtani, és velük hálózatot kialakítani.

 

Ha nyomtatásban is szeretné az évente két alkalommal megjelenő ingyenes szaklapot megkapni, igényét jelezze a terrahorsch@axial.hu címen!

Jó szórakozást kívánunk az olvasáshoz!

 

Szöveg: Vas Magdolna, marketingkommunikációs menedzser

Kép: HORSCH

 

 

Fókuszban a repcevetés

 

Más kultúrához hasonlóan a repcetermesztés eredményességét is nagymértékben befolyásolja a vetés és a talajelőkészítés. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek