Idén lezárultak, de januárban folytatjuk!

Idén lezárultak, de januárban folytatjuk!

A télies idő beköszönte egyet jelent nálunk a gépkezelői kurzusok elindulásával. Ilyenkor nagyobb hangsúlyt fektetünk az oktatásokra, hiszen tudjuk, hogy partnereinknek is inkább most van idejük a naprakész információk begyűjtésére, felelevenítésére.

A múlt héten Baranyi Péter szervizmérnök kezdte meg a kurzusok sorát a CLAAS ARION 400-as sorozatú traktorokkal, a bajai oktatótermet teljesen megtöltve. A héten pedig a Trimble precíziós technológiás eszközök kerültek sorra.

2019. december 9-én Fehér Róbert szervizmérnök tartott egynapos tanfolyamot Trimble témakörben, ahol 17 fő vett részt, akik nemrég vásároltak ilyen technológiát.

 

 

Az oktatás során kollégánk által bemutatásra kerültek a GPS technológia alapjai, működési mechanizmusa, majd részletesen szemléltette a Trimble rendszerben rejlő lehetőségeket, megoldásokat. A kurzust egy bemutatóállvány kíséretében hallgathatták végig a résztvevők, amely interaktív módon segítette az elmondottak megértését. Természetesen, a nap folyamán mindig mindenkinek lehetősége volt a témában feltenni a kérdéseit, egy kötetlen, laza és jó hangulatú tanfolyamon vehettek részt az érdeklődők.

 

Fehér Róbert, szervizmérnök

 

A precíziós kurzusok szinte folyamatosan teltházasak, éppen ezért igyekeznek kollégáink megteremteni annak lehetőségét, hogy elegendő számú képzést indítsanak – legközelebb januárban, további 4 időpontban kerül megrendezésre ugyanez az oktatás.

Természetesen számos egyéb géptípusunkra is folyamatosan vannak tanfolyamaink, és értesítjük ki az érintett partnereinket az időpontről. IDE kattintva bármikor megtekintheti, aktuálisan milyen képzések vannak szervezés alatt.

 

Valószínűleg senkit sem kell ma már meggyőzni a kurzusokon való részvétel fontosságáról, nekünk mindig Dolf de Roos szavai jutnak eszünkbe: „Aki úgy gondolja, tanulni drága, próbálja ki, mennyibe kerül tudatlannak lenni.”

 

Szöveg, kép: Baranyiné Hutai Anikó, marketingkommunikációs menedzser

 

 

A Trimble fotó- és videópályázatot hirdet

 

A Trimble szeretné díjazni, megünnepelni azokat a gazdálkodókat, akik a precíziós mezőgazdálkodási innovációk új megoldásait választották, hogy magasabb terméshozamot, hatékonyabb inputanyag-felhasználást és egészségesebb eredményt érjenek el. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek