A Trimble fotó- és videópályázatot hirdet

A Trimble fotó- és videópályázatot hirdet

A Trimble szeretné díjazni, megünnepelni azokat a gazdálkodókat, akik a precíziós mezőgazdálkodási innovációk új megoldásait választották, hogy magasabb terméshozamot, hatékonyabb inputanyag-felhasználást és egészségesebb eredményt érjenek el.

Felhívás

Erre reflektálva indították útjára világszerte saját fotó- és videópályázatukat, amelyre várják a gazdálkodók, a Trimble kereskedők és alkalmazottak fotóit és videóit. A verseny témáját tekintve a mezőgazdaság lényegét, a gazdálkodók szenvedélyét és az izgalmas innovációkat akarja megragadni, prezentálni. Azaz itt az idő, hogy Ön is lencsevégre kapja a Trimble-t! Használja a földjét, mutassa meg a felszereléseit, eszközeit, mutassa be a csapatát! Ünnepeljük meg együtt a sikereit, és az inspiráló mezőgazdasági precíziós innovációkat szerte a világon!

 

 

Hogyan csatlakozhat?

Az első mód a közvetlen beküldés. Keresse fel a https://trimble-precisionag.com/contest oldalt és töltse fel pályamunkáját, ossza meg a linket barátaival és családjával. Ha egynél több képet / videót szeretne leadni, térjen vissza a fenti linkre és indítsa el ismét a feltöltést.

A második mód az Instagramon keresztül. Ossza meg fotóit vagy a videóit a #TrimbleAgContest hashtag használatával. A játékba való belépés feltétele, hogy a profil nyilvános legyen. Legalább 24 órát veszi igénybe a benyújtás után a szavazási galériába való bekerülés.

 

A szavazás menete

  • A beküldött anyagok feltöltésre kerülnek a feltöltő oldalra vagy az Instagramra / Facebookra
  • A beküldött anyagok 2019. december 31. 23 óra 59 percig elérhetők a galériában
  • A felhasználók a képekre 2019. december 31. 23 óra 59 percig szavazhatnak.

 

Hogyan nyerhet?

Beküldi a képeket a fentebb említett módok valamelyikén, azok bekerülnek a szavazási galériába, a játékot követők pedig szavaznak kedvenc képükre / videójukra. A régiónkénti győztesek a közösségi médián keresztül kerülnek kiértesítésre, majd a nyertesekkel a nyeremények átvételéről e-mailen keresztül egyeztetnek.

Amennyiben a Trimble nem tud kapcsolatba lépni a nyertesekkel, vagy a nyertesek 5 munkanapon belül nem jeleznek vissza, akkor a nyertesek elesnek a nyereménytől, és a szervezők a következő legtöbb szavazatot szerzett pályázónak adja a nyereményt.

A nyeremények átadása 2020. január közepéig megtörténik.

 

A részletekről érdeklődjön a Trimble weboldalán!

 

Fordította: Baranyiné Hutai Anikó, marketingkommunikációs menedzser

Forrás, kép, valamint a teljes, eredeti nyelven megjelent részvételi- és játékszabályzat: Trimble

 

 

GFX-350 – a Trimble legújabb GPS monitorja

 

A Trimble-től már megszokhattuk, hogy időről-időre jelentkezik valamilyen, a precíziós növénytermesztéshez kapcsolódó újdonsággal. A napokban a hannoveri AGRITECHNICA mezőgazdasági szakkiállításon mutatták be legújabb GPS monitorjukat, a GFX-350-et. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek