„Golden Ear” díjat kapott a Fendt 942 Vario Csehországban

„Golden Ear” díjat kapott a Fendt 942 Vario Csehországban

Az új 900-as sorozat csúcsmodellje „Golden Ear” díjat kapott a cseh Země živitelka nevű mezőgazdasági vásáron. Ez az első nemzetközi elismerése a megújult Fendt szériának.

A Země živitelka vásár augusztus 22. és 27. között került megrendezésre České Budějovice városában. Hagyományosan a cseh mezőgazdasági minisztérium jelölteket hív a vásár „Goldan Ear” versenyére. A díj a növénytermesztés és állattenyésztés, az élelmiszer-előállítás és -feldolgozás iparának kiemelkedő termékeit, valamint az innovatív mezőgazdasági technológiát méltatja.

 

 

A versenyzőket a cseh mezőgazdasági minisztérium, a mezőgazdasági ipar, a kutatóintézetek, az élelmiszerügyi szervezetek, továbbá a vásár szervezőinek képviselőiből álló szakértői testület bírálja el.

A 900-as sorozat új csúcsmodellje, a Fendt 942 Vario innovatív technológiájával, kiemelkedő teljesítményével és kiváló kivitelezésével nyert kategóriájában.

 

 

A Fendt 900 Vario első nyilvános bemutatása július elején volt, és azóta fenomenális reakciók érkeztek” – mondta Christian Erkens, a Fendt értékesítési igazgatója. „A modellt globális eseményeken mutatjuk be a helyi ügyfeleknek. Ez az első alkalom, hogy a teljesen új fejlesztésű 900-as sorozat a nagy nyilvánosság előtt bizonyította hatékonyságát, egyszerű használatát és teljesítményét.

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: Fendt

 

 

Német érmek az Európai Bajnokságon

 

A Fendt a nemzeti lovas csapat büszke szponzora. A német csapatok évek óta uralják a nemzetközi lovas eseményeket, ami idén is látható volt a hollandiai Rotterdamban Európai Bajnokságon, valamint a németországi Luhmühlenben tartott versenyen. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek