Német érmek az Európai Bajnokságon

Német érmek az Európai Bajnokságon

A Fendt a nemzeti lovas csapat büszke szponzora. A német csapatok évek óta uralják a nemzetközi lovas eseményeket, ami idén is látható volt a hollandiai Rotterdamban Európai Bajnokságon, valamint a németországi Luhmühlenben tartott versenyen.

Arany a díjlovagló csapatnak

Ragyogó időben osztották ki az érmeket díjlovaglás és díjugrás sportágban Rotterdamban. A Monica Theodorescu, nemzeti edző irányítása alá tartozó német csapat gyakorlatilag végigszáguldott a pályán. Csapatverseny győzelemmel, Isabell Werth két aranyéremmel, Dorothee Schneider dupla ezüsttel, Jessica von Bredow-Werndl bronzéremmel szerepelt sikeresen a versenyen.

 

 

Ezüst a német díjugró csapatnak

A díjugrásnak kemény mezőnye volt. Fej-fej melletti versenyben Belgium szerezte meg az aranyérmet. Egyéni versenyben a svájci versenyző, Martin Fuchs végzett a brit Ben Maher és a belga Jos Verloy előtt. A világbajnok, Simone Blum Alice hátán negyedik lett, csapattársa, Markus Ehning pedig az ötödik helyen végzett.

 

 

Egy héttel később Luhmühlenben a német csapat győzött. 12 versenyző küzdött az érmekért és az Európa Bajnokságon való helyért otthoni talajon. A csapat Michael Jung és Ingrid Klimke vezetésével az első helyet foglalta el a díjlovaglás után és a pozíciót meg is tartották azt a cross country után is. A végén az arany Ingrid Klimke-hez és Hale Bob lovához, az ezüst pedig Michael Jung-hoz és Chipmunk lovához került.

 

 

A Fendt 2026-ig a német lovascsapat főszponzora, így valamennyi lovaseseményt figyelemmel kísér.

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: Fendt

 

 

Nemzetközi Fendt találkozó Svájcban

 

Hozzávetőleg 2000 látogató, 500 Fendt traktor megjelenését várták augusztus első hétvégéjén a svájci Niederwilben. Ehelyett kb. 10.000 látogató és 812 Fendt erőgép volt a helyszínen, amelyek 12 kategóriában versenyeztek. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek