Nemzetközi Fendt találkozó Svájcban

Nemzetközi Fendt találkozó Svájcban

Hozzávetőleg 2000 látogató, 500 Fendt traktor megjelenését várták augusztus első hétvégéjén a svájci Niederwilben. Ehelyett kb. 10.000 látogató és 812 Fendt erőgép volt a helyszínen, amelyek 12 kategóriában versenyeztek.

Fényesre csiszolt, virággal díszített svájci, osztrák, német és holland Fendt traktorok százai gyűltek össze Glattburgban Ernst Brunner gazdaságában augusztus 3-án és 4-én. A legrégebbi erőgép egy Dieselross volt 1938-ból, a legfiatalabb pedig egy 2019-ben gyártott Fendt 942 Vario típus. „Ezt a modellt Svájcban mutatták be először a nagyközönség számára” – mondta Ernst Brunner.

 

 

Természetesen a rendezvény legfontosabb eleme a vasárnap 16 órakor kezdődő díjazás volt. A résztvevő traktorok „A legszebb gyerektraktor”, „A legeredetibb Fendt”, „Az üzemórák bajnoka” címekért versenyeztek az adott sorozaton belül. Ajándékcsomagot kaptak a nyertesek és a résztvevők is, mely egy emlékplakettet, egy szalmakalapot vagy napszemüveget vagy italkupont tartalmazott. Ezeket a napsütéses időben azonnal fel is használták a Fendt rajongók. A kiegészítő programok között szerepelt villásreggeli, reggeli sörözés élőzenével és ugrálóvár, állatkert és akadálypálya a gyerekek számára. „A hétvége teljes siker volt. Nem számítottunk ilyen sok résztvevőre” – mondta büszkén Ernst Brunner, szervező.

 

 

A Fendt találkozót 16 éve hívták életre először, és négyévente rendezik meg. 2015 óta a találkozót rendszeresen augusztus első hétvégéjén tartják és a résztvevők ma már más országokból is érkeznek. Az ötlet akkor merült fel, amikor Ernst Brunner meglátogatott egy mezőgazdasági iskolát. Ezután úgy döntött: „Ha tíz év alatt nem lesz találkozó a Fendt traktorok számára, akkor szerveznek egyet egy csapattal.” Mondta, megtette és a rengeteg résztvevő egyértelműen igazolja a sikert.

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: Fendt

 

 

Kerülj bele a 2020. évi Fendt falinaptárba!

 

Ugye, milyen menő lenne, ha a jövő évi axiálos Fendt falinaptárba egy általad készített, a neveddel fémjelzett fotó is bekerülne? Ne habozz, használd ki a lehetőséget! >>

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek