Kerülj bele a 2020. évi Fendt falinaptárba!

Kerülj bele a 2020. évi Fendt falinaptárba!

Ugye, milyen menő lenne, ha a jövő évi axiálos Fendt falinaptárba egy általad készített, a neveddel fémjelzett fotó is bekerülne? Ne habozz, használd ki a lehetőséget!

Sok vállalat a gyártótól kapott képek alapján készíti el falinaptárát, így azok a legtöbbször egyformák vagy nagyon hasonlók valamennyi országban, ahol márkaképviselete van az adott beszállítónak. Az AXIÁL Kft. Fendt márkája idén egyedibb megoldásra törekszik, és szeretné a Fendt traktorok rajongóinak látásmódját, valamint érzelmeit is megjeleníteni a 2020. évi Fendt falinaptárában, amelyhez 12+1 különleges fotót keres.

A pályázat már kezdetét vette és a szervezők 2019. szeptember 15-ig várják a képeket, melyeket a lenti linken lehet feltölteni. Az AXIÁL Kft. szakértő kollégáiból álló zsűri a Részvételi- és játékszabályzat kritériumainak megfelelően 2019. szeptember 20-ig válogatja ki a képeket. Azok a fotók, amelyek átmentek a rostán és megfelelnek mind a minőségi, mind a tartalmi követelményeknek, feltöltésre kerülnek a vállalat Facebook és Instagram oldalára #fendtnaptar2020 hashtaggel, ahol a közönség 2019. szeptember 30. 16:00 óráig lájkokkal szavazhat a számukra leginkább tetsző fotókra. Az eredményeket legkésőbb 2019. október 15-ig teszik közzé ugyanezeken a felületeken.

 

 

Egy pályázó minimum egy, maximum három képpel nevezhet, amelynek középpontjában legalább egy Fendt erőgép van. Az ötletességet, a márka szellemiségének, a gépek sokoldalúságának, azok high-tech műszaki színvonalának, illetve az általuk sugárzott „gazdálkodói életérzésnek” megjelenítését díjazzák leginkább a szervezők, akik kérik, hogy a feltöltött képek feleljenek meg a maximum 2 MB-os méretű, legalább 5000 pixel szélességű, lehetőség szerint 300 dpi-s paramétereknek. A képszerkesztő program használata nem kizárt. A pályázat nem „selfie-verseny”, vagyis nem feltétel, hogy a pályázó is szerepeljen a képen. Nem tudnak elfogadni olyan képeket, amelyeken szerepelnek az AXIÁL Kft. által nem forgalmazott gépek, munkaeszközök, ezért erre érdemes odafigyelni.

A pályázatra 18 év felettiek nevezhetnek, csak saját készítésű fotóval, a pályázó neve feltüntetésre kerül a naptárban. A fájlfeltöltés során a szervezők kifejezetten kérik a pályázóktól, hogy olyan megnevezést használjanak, amely alapján a nevező és a pályamű beazonosítható.

A legjobb tizenhárom fotó beküldője egy-egy AXIÁL-Fendt ajándékcsomagot nyer és a képeik kiállításra kerülnek a 2020-as AgrárgépShow rendezvényen, az AXIÁL standján.

 

További információ, illetve feltöltés: www.axial.hu/fendtnaptar2020

 

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

 

 

Kiemelkedő teljesítmény a CHIO Aachen Lovas Bajnokságon

 

A CHIO Aachen 98 órán, 240 versenyen keresztül mutatja be a sport kiválóságait különféle kategóriákban. Összesen 577 lovas versenyzett a 2,8 millió eurós nyereményért, a nézők pedig közel 960 ló rendkívüli képességeit vehették szemügyre. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek