Fendt kevés üzemórával, garanciával és automata kormányzással

Fendt kevés üzemórával, garanciával és automata kormányzással

Tavaly a Fendt 300 és Fendt 700 Vario szériák, 2021 év végétől a Fendt 500/900/1000 szériák újulnak meg. Ezzel párhuzamosan lecseréljük az AXIÁL Kft. bemutatótraktorait és a MANAX Kft. bérgépflottájában a Fendt traktorokat. Több gép cseréje június-július

 

A lecserélt traktorok jellemzően 300-800-1500 üzemóra között kerülnek értékesítésre.  A legkisebb, 110 lóerőstől a 430 lóerős hevederes traktorig számtalan modell található közöttük.

 

A Fendt traktorok jellemzője, hogy fokozatmentes Vario váltóval és 2 cm pontos automata kormányzással rendelkeznek, kifejezetten jól felszereltek, kényelmesek és üzemanyagtakarékosak. A Fendt 700 Vario szériától (200 lóerőtől) felfelé a traktorok – igény esetén képessé tehetők a munkagépszakaszolás vezérlésére vagy térkép alapú inputanyag kijuttatás kezelésére. A Fendt traktorok saját terminálról ISOBUS-os munkagépek kezelésére is képesek.

 

 

A 2020-as évjárattól akár Fendt Connect flottakövető is kérhető a traktorhoz, mely segítségével mobiltelefonon is követhető a traktor helyzete és számtalan műszaki paraméter. Ez mellett e-mailben értesülhet a géptulajdonos a traktor meghibásodásáról és az esedékes kötelező szervizekről.

 

 

Az üzemórás gépek értékesítés előtt 120 pontos ellenőrzésen mennek keresztül. Ezzel és esetlegesen kiterjesztett gyári garanciával kívánjuk növelni a leendő géptulajdonosok elégedettségét a Fendt traktorok iránt. Az üzemórás gépek vásárlása esetén egy gépkezelő ingyenes tanfolyamon vehet részt, amelyen szervizmérnök kollégáink megismertetik a gép kezelésével, karbantartásával és üzemeltetési tanácsokat is adnak. Mobil szervizes kollégáink a gépátadás és beüzemelés alkalmával készséggel állnak a rendelkezésre.

 

A képek illusztrációk. Részletekért keresse az AXIÁL Kft. területi képviselőit!

 

Szöveg: Kresz Gábor, Fendt referens

Fotó: Fendt

Elérhető

Kapcsolódó cikkek