Ellenőrizze mAXI-NET előfizetését!

Ellenőrizze mAXI-NET előfizetését!

A tavaszi munkák már elkezdődtek – folyamatosan csöppenünk ismét vissza a reggeltől estig való folyamatos tennivalókba. A vetés is számos helyen már az ajtóban kopog – gondoljuk végig, felkészültünk-e mindennel a szezonra!

Gépek téli átvizsgálása – pipa, kopóalkatrészek raktárkészletre beszerzése - pipa, gépkezelők ismereteinek felfrissítése – pipa, inputanyagok beszerzése – pipa. Úgy tűnik, minden megvan. Biztosan? Nem felejtettünk el semmit?

 

 

A pontos vetéshez, majd a hibátlan kultivátorozáshoz elengedhetetlen a nagy pontosságú mAXI-NET RTK korrekció! Bár precíziós gazdálkodási területi képviselőink folyamatosan jelzik Önöknek a korábban megadott e-mail címen a szerződések évfordulóit, szeretnénk ezúton is emlékeztetni Önöket, hogy ne felejtsék mAXI-NET előfizetésük lejárati idejét ellenőrizni, és szükség esetén az előfizetést meghosszabbítani!

Mindez nem igényel hosszú folyamatot, keressék a területileg illetékes precíziós gazdálkodási területi képviselő kollégánkat az adminisztráció elvégzése érdekében.

Természetesen kollégáink rendelkezésre állnak bármilyen kérdés felmerülése esetén!

 

Szöveg: Baranyiné Hutai Anikó, marketingkommunikációs menedzser

Kép: maxi-net.hu

 

 

Régi sorvezetője, most még többet ér, mint új korában!

 

Pontatlan, vagy már nem bővíthető régi eszköze? Megbízik a márkában, de ISOBUS kompatibilis gépeit egy kezelőfelületen használná? A megoldás az eszközcsere akciónk! >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek