Régi sorvezetője, most még többet ér, mint új korában!

Régi sorvezetője, most még többet ér, mint új korában!

Pontatlan, vagy már nem bővíthető régi eszköze? Megbízik a márkában, de ISOBUS kompatibilis gépeit egy kezelőfelületen használná? A megoldás az eszközcsere akciónk!

A Trimble-vel közös akciónkkal most akár új ISOBUS képes* Trimble GFX-750 monitorra és hozzá tartozó +/- 2,5 cm-es pontossági szintű** NAV-900 antennára cserélheti korosodó eszközét.

 

Csupán néhány adat, mit is kínálunk most:

  • Kompakt 25,6 cm-es nagyfelbontású színes érintőképernyő
  • Egy beépített kamera, és egy külső kamera támogatása
  • Android alapú operációs rendszer, amely a saját munkamódszerhez szabható
  • NAV-900 kormányvezérlő
  • Precision-IQ szoftver
  • Bluetooth és WiFi kompatibilis

 

 

A gyártóval az alábbi eszközökre dolgoztuk ki a kedvezményt, és mutatjuk, hogy mennyit is jelent ez Önöknek (nettó értéket jelölve), új Trimble GFX 750 + NAV-900 vásárlása esetén*** :

  • EZ-Guide 250 + AG 15 antenna - 394.000,- Ft
  • CFX-750 Lite + AG 25 antenna - 523.500,- Ft
  • CFX / FM 750 + AG 25 antenna - 656.000,- Ft

 

Beszámításra kizárólag a 2019. június 22. előtt megvásárolt eszközök kerülhetnek, függetlenül attól, hogy hol vásárolták!

Természetesen, ha a korábban meghirdetett beszámítási akciónkat szeretné igénybe venni, az abban szereplő feltételek alapján megteheti! Jelen akciónk érvényessége kizárólag 2020. április 1-30. között rögzített megrendelésekre vonatkozik!

Felhívjuk kedves partnereink figyelmét, hogy a beszámítási akció hosszabb lefolyású, időigényes folyamat, amely során korábbi eszközét a Trimble irányelvei szerint megsemmisítjük, és az ezért kapott kedvezményt új megrendelésében írjuk jóvá.

A kedvezmény más akcióval nem vonható össze! A tájékoztatás nem teljes körű, további kérdéseivel kapcsolatban keresse területileg illetékes precíziós gazdálkodási munkatársainkat!

 


 

* Jelen ajánlat az ISOBUS UT (megjelenítés) funkciót tartalmazza, azonban nem tartalmazza az ISOBUS TC (munkagépvezérlés) feloldását.

** Az ajánlatban szereplő konfiguráció maximálisan 2,5 cm helymeghatározási pontosságra képes. Ehhez korrekciós jelre van szükség, melyet az ár nem tartalmaz.

*** A kedvezmény a mindenkori érvényes Trimble listaárból kerül levonásra!

 

Szöveg: Papp Máté, termékmenedzser és Baranyiné Hutai Anikó, marketingkommunikációs menedzser

Kép: Trimble

 

 

Oktatóterem Trimble bemutatóállvánnyal Mezőhegyesen

 

A Mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. 2019. december 2-án új oktatótermet adott át. Az ünnepélyes átadáson részt vettek kollégáink is, hiszen a jövőben az oktatóterem szerves részét képzi egy Trimble bemutatóállvány. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek