Elindult: AXIÁL Podcast!

Elindult: AXIÁL Podcast!

Az AXIÁL Kft. a magyar agrárium egyik piacvezető vállalkozásaként küldetésének tekinti, hogy tájékoztassa ügyfeleit az aktuális piaci trendekről, ezért szervez önálló összejöveteleket és vesz részt nagyszabású kiállításokon.

Sajnos az idei év tavaszától ezek a szemtől szembeni találkozások a koronavírus pandémia miatt csökkentek, ezért igyekszünk olyan lehetőségek irányába elmozdulni, amelyek nem igénylik a tömeges személyes jelenlétet. Ennek jegyében szerveztük meg még májusban, a szektorban az elsők között, az AXIÁL Webkonferenciát, melynek nézettsége és sikere jól mutatta, hogy a jövőben is van igény a hasonló, online térben zajló eseményekre, digitális kapcsolattartási megoldásokra.

Ezzel összhangban ismét egy új műfajban próbáljuk ki magunkat, a podcast-készítésben. Aki esetleg nem ismeri, a podcast tulajdonképpen a rádió modern utóda. Míg a rádió alapvetően élő adást sugároz, addig a podcast előre felvett, megszerkesztett epizód vagy epizódsorozat. A podcast az iPod, az Apple cég híres digitális médialejátszója és a broadcast (műsor) szavak összevonásából jött létre és a hanganyag lejátszása alkalmazkodik a modern kor igényeihez, azaz a hallgatónak nem kell egy bizonyos időben, egy bizonyos frekvenciát megkeresnie, hogy hallgathassa. A podcast hallgatható online bármilyen időpontban, de ha olyan helyen vagyunk, ahol nincs wifink, a mobilnetünkkel pedig spórolni szeretnénk akár előre letölthetjük a hangfájlt és hallgathatjuk azt a traktorban, a buszon, futás, biciklizés közben vagy akár a strandon.

 

 

Milyen témákról szólnak az AXIÁL Podcast epizódjai? Minden olyan témakörről, amiben az AXIÁL Kft. érintett. Mivel ez egy elég tág halmaz, különböző rovatok fogják pozícionálni az egyes epizódokat. Példának okáért jelenleg már hallgatható egy precíziós szántóföldi növénytermesztéssel (rovat: Kétcenti) és egy, a CLAAS legújabb LEXION sorozatával (rovat: Hektárharcosok) kapcsolatos anyag, természetesen kettőnél nem állunk meg.

Terveink szerint két hetente, keddenként a reggeli órákban fogunk kijönni új tartalmakkal, amelyekről az AXIÁL Hírlevélre feliratkozva kérhetsz értesítést, de a tartalmakat megtalálod majd a www.axial.hu/podcast oldalunkon, ahol a SoundCloud-ról beágyazott minden egyes epizódot el tudsz érni. Az első adásainkat már keresd oldalunkon!

További infókért kövess minket bármely vagy mindegyik csatornánkon (Web, Insta, FB, YT), mert hamarosan újabb adásokkal jelentkezünk!

 

Kép: Fekete Gábor, marketingkommunikációs menedzser / AXIÁL Kft.

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser / AXIÁL Kft.

Elérhető

Kapcsolódó cikkek