Éld át igazából! - Legyél Te is mezőgépész!

Éld át igazából! - Legyél Te is mezőgépész!

Bírjátok a kihívást? Szeretitek a mezőgazdaságot? Mindent megbütyköltök? Ha magatokra ismertek, van egy jó hírünk: a nyárra a MEGFOSZ „Legyél Te is mezőgépész!” programjának részeként a MEGFOSZ és az AXIÁL közösen megrendezi az Éld át igazából! fordulót.

Ez a nyári forduló három részfeladatból áll majd: küldjétek el képen a nyár ízét, s hengereljetek le minket tudásotokkal egy online teszt segítségével. Cserébe mi az 5 legjobb csapatot eljuttatjuk Hódmezővásárhelyre, az ország legőrültebb autós és mezőgépész találkozójára, ahol füstös driftautók, csúcsmodern mezőgazdasági gépek, veterán traktorok és elegáns old timerek várják a közönséget.


Na ez az a hely, ahol Ti is bemutathatjátok majd, mit tudtok! Fokozzuk még? Az első három csapat jutalmat is kap a „Legyél Te is mezőgépész!” versenysorozathoz gyűjthető pontok mellé! Jól hangzik? Ne habozz, beszélj a haverokkal, beszélj a tanároddal, és adjátok le a jelentkezéseteket!

Most pedig az első első pontgyűjtő szakaszról olvashattok bővebben, amely 2018. június 25. és augusztus 10. között zajlik. Az első szakasz neve: A nyár íze. A pontgyűjtő feladat során azt kérjük Tőletek, hogy örökítsetek meg egy, a mezőgazdasággal kapcsolatos nyári élményt, kép formájában.

 

 

A TÉMA


A fotó az adott témához illeszkedjen. Ha emberalakok is láthatók a képen, amennyiben azok nem a jelentkezési lapot kitöltött csapattagok és kísérőik, ne legyenek felismerhetők. Bármilyen márkájú gép szerepelhet a képeken, de a Szervező fenntartja a jogot azon képek használatára, amin saját gépei jelennek meg. A képeken nem feltétlenül kell mezőgazdasági vagy egyéb gépnek szerepelni, egyedül a mezőgazdasággal kapcsolatos téma a feltétel. A pontozásban nem feltétel, hogy a Szervező saját gépei szerepeljenek a beküldött képeken.

 

A FELTÖLTÉSSEL ÉS A FOTÓKKAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK


A képet/képeket eredeti méretében kell a Szervezőhöz eljuttatni.

A weboldalon a képek lekicsinyítve jelennek meg. Képarányok: álló vagy fekvő formátumú fotókkal is lehet pályázni.

Méret, felbontás: a képeket weboldalunkon közöljük, ezért felbontása minimum 1200 pixel szélességű legyen álló, és 800 pixel fekvő formátumnál. 

Kiterjesztés: a fotók kiterjesztése jpg vagy tif lehet. Kizárólag digitális formában elkészített – vagy digitalizált – fotókkal lehet pályázni.

Képmódosítás: csak az egész képet érintő visszafogott képmódosítások használata megengedett (színhőmérséklet, kontraszt, telítettség, élesítés).

A feltöltött képeket nem jelentetjük meg automatikusan a rendezvény és a Szervező egyéb weboldalain. A beküldött képek közül a Szervező által kiválasztott képeket jelentetjük meg, a pontozás lezárulta után. 

A pályázatba nem illő fotók nem jelennek meg, azokat kizárjuk és töröljük.

 

 

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK

A képeket úgy kell elküldeni, hogy azok elnevezésében egyértelműen látható legyen, melyik csapat pályázatához tartozik a kép. Egy pályázó csapat legfeljebb 10 db fotóval pályázhat. A képeket kizárólag a kapcsolattartó küldheti be. A kapcsolattartó akadályoztatása esetén kérjük, azt jelezzék a Szervező megadott kontakt email címére.

A Szervező csapatonként a 3 legmagasabb pontszámot elért fotóját veszi figyelembe. Azáltal, hogy a pályázó jelentkezett a játékra (küldött be fotót), tanúsítja, hogy elolvasta, megértette és elfogadta a pályázati feltételeket.

A fotókat a vasm@axial.hu címre kérjük elküldeni. A megérkezett képekről minden esetben 48 órán belül visszaigazoló emailt küldünk. Amennyiben nem érkezik meg a visszaigazoló email, úgy kérjük, a beküldők vegyék fel a szervezőkkel a kapcsolatot munkaidőben, hétfőtől péntekig 8 és 17 óra között a+36 30 823 7497 telefonszámon, vagy a vasm@axial.hu email címen. 

 

ZSÜRIZÉS

A képeket a Szervező vezetőiből és munkatársaiból álló zsűri bírálja el, saját szempontok alapján. 

Az elért pontszámokat az esemény saját weboldalán közöljük legkésőbb 2018. augusztus 14. éjfélig.

 

 

EGYÉB FELTÉTELEK

Csak saját munkát fogadunk el.

A Szervező fenntartja a jogot arra, hogy a képet megvágja. Például fekvő kép állóként jelenhet meg, amennyiben a zsűri úgy ítéli meg, hogy ez esetben is teljes értékű marad a fotó.

A képek a második forduló (teszt) beküldési határidejének végéig (augusztus 10. éjfélig) bármikor teljesíthetők.

A kép beküldésével a beküldők beleegyeznek abba, hogy a képeket a Szervező felhasználja az esemény és az AXIÁL Kft. oldalain, csatornáin.

 

A képek elkészítéséhez jó munkát kívánunk!

Jelentkezési lap, játékszabályzat, bővebb információ a https://www.axial.hu/eld-at-igazabol honlapon!

 

Szöveg: Vas Magdolna, marketingmenedzser
Kép: Pexels.com

Elérhető

Kapcsolódó cikkek