Együtt táplálhatjuk a világot! – Trimble kampány

Együtt táplálhatjuk a világot! – Trimble kampány

A Trimble jótékonysági kampányt indít „(N)Ő táplálja a világot” szlogennel, amelynek keretében most Trimble GFX-750 kijelzőt és NAV-900 sorvezetőt is nyerhetnek az érdeklődők!

A világ mezőgazdasági munkaerejének 43 %-a nő, de a fejlődő országokban sok nő nem jut hozzá a mezőgazdasági technológiákhoz, erőforrásokhoz. A Trimble számára fontos, hogy a világ élelmiszerellátása zökkenőmentes legyen, egyúttal minél kevesebben éhezzenek. Ehhez elengedhetetlen, hogy az elmaradottabb régiókban a nők számára is biztosítsák a megfelelő munkakörülményeket, felszereléseket és infrastruktúrát – ezáltal növelve a hatékonyságot és a hozamot. Mindez pedig hozzájárul az eddig kirekesztett női közösség és családjuk fenntartásához, életkörülményeik javításához.

 

 

A CARE programmal együttműködve most a Trimble adományozásra buzdítja a partnereit. Mindazok, akik a „(N)Ő táplálja a világot” kampány keretében az alábbi weboldalon adományoznak (https://ag.trimble.com/hu/we-can-feed-the-world), most duplán gondoskodnak a program sikeréről, hiszen a Trimble minden adományozás esetén pontosan ugyanennyivel járul hozzá a kampányhoz (maximum 100.000 dollárig).

Ezzel egyidejűleg a program népszerűsítése érdekében nyereményjátékot is hirdet a Trimble! Most egy egyszerű regisztrációval GFX-750 kijelzőt és NAV-900 sorvezetőt lehet nyerni! A játék részletes leírása megtalálható itt: https://ag.trimble.com/hu/we-can-feed-the-world-giveaway

 

A program célja, hogy közösen tegyünk a globális szegénység ellen, és együttesen vegyünk részt az éhezés elleni küzdelemben, a nők egyenjogúságának megteremtésében és a világ jobbá tételében.

 

A kampány részletes feltételei megtalálhatóak a https://ag.trimble.com/hu/we-can-feed-the-world oldalon.

Büszkék vagyunk, hogy olyan beszállítóval dolgozunk együtt, aki még az ilyen gazdaságilag is kihívást jelentő helyzetben is - mint most a Covid járvány ideje - gondol és áldoz a nehéz helyzetben lévőkre.

Kérjük, amennyiben lehetősége van rá, támogassa Ön is a programot, tegyünk együtt egy jó ügyért!

A program keretében adományozni 2020. november 1. és 30. között lehetséges.

 

A CARE

A CARE 1945-ben, a CARE Package® létrehozásával alakult, a globális szegénység ellen küzdő vezető humanitárius szervezetként. A CARE különös figyelmet fordít a nők és a lányok által végzett munkára, mivel megfelelő erőforrásokkal rendelkeznek, hogy egész családokat és egész közösségeket kiszakítsanak a szegénységből. A nők és a lányok állnak a CARE erőfeszítéseinek középpontjában az éhség leküzdésére, a táplálkozás és az élelmezésbiztonság mindenki számára történő biztosítására, az oktatás és az egészség javítására, a gazdasági lehetőségek megteremtésére és a vészhelyzetekre való reagálásra. 2018-ban a CARE 95 országban dolgozott, és világszerte több mint 56 millió embert ért el. További információk a CARE-ról: www.care.org.

 

Szöveg: Baranyiné Hutai Anikó, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: Trimble

Elérhető

Kapcsolódó cikkek