Egy tradicionális értékekkel rendelkező márka egy történelemben gazdag versenyen

Egy tradicionális értékekkel rendelkező márka egy történelemben gazdag versenyen

A Hamburg Derbyt Klein Flottbekben, Hamburg egyik kerületében rendezték meg május 29. és június 2. között. A 90. évfordulóját ünneplő eseményen 30 ország küzdött egy 1,5 millió eurós nyereményalapért, amit a győztesek között osztanak szét 45 kategóriában.

 

 

Az 550 lovat és több 10.000 nézőt számláló rendezvényen a Fendt is ott volt traktorjaival, kiállítási standjával és vendégeivel.

A Hamburg Derbyhez nem hasonlítható máshoz. A Klein Flottbek szívében található park páratlan tömegekkel büszkélkedhet és egy 1920-ban kialakított pályával, amely alig változott az évek folyamán. Az ötnapos, mintegy 96.000 látogatót számláló rendezvény rendkívüli hangulatot teremtett. Mint mindig a legnagyobb élvezet maga a Derby, egy speciálisan kialakított pályával és ismerős, állandó akadályokkal, a leghangosabb tapsokkal, melyek azoknak a lovasoknak járnak, akik legyőzték a híres Derby dombot.

 

 

„Nagyon jó, hogy itt vagyunk ezen a hatalmas sporteseményen és láthatjuk a legjobbakat. Sokan mondtak köszönetet a Fendtnek, hogy lehetőséget adtak a részvételre” -mondta a Fendt egyik meghívott vendége.

A Fendt egyébként a Német Lovas Szövetség fő támogatója. Martin Richenhagen, AGCO elnök-vezérigazgatója korábban így nyilatkozott a kapcsolatról: „A német versenyzők a nemzetközi sport élmezőnyébe tartoznak. Ezt a prémium sportot az AGCO prémium márkájának, a Fendt segítségével támogatjuk. Sok ügyfelünk foglalkozik lovakkal, vagy saját részre tenyésztik vagy lótenyésztőknek szállítják őket.

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: Fendt

 

 

Fendtgüinos Spanyolországban 4000 látogatóval

 

A Fendtgüinos, a népszerű Fendt traktoros összejövetel június 6-án került megrendezésre, ezúttal Cervatos de la Cueza-ban (Palencia). Ismét nagy sikert aratott az esemény, ahol 559 traktort mutattak be több mint 4000 látogatónak. >>

 

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek