A Fendt jó benyomást keltett az Equitana vásáron

A Fendt jó benyomást keltett az Equitana vásáron

Március 9. és 17. között Essen a világ legnagyobb lovas vásárának adott otthont. A német lovascsapat főszponzoraként a Fendt egyaránt lenyűgözte a szakértőket és a látogatókat.

A Német Lovas Szövetség (FN) minden évben szimpóziumot tart a lovas vállalkozások és klubok vásárán, ezúttal a Fendt mezőgazdasági gépgyártóval együttműködve. A „Helyes lóápolás – igények és megvalósítás elméletben és gyakorlatban” című előadás lebilincselte a szakértőket és a pódium beszélgetéseket. A szakemberek különböző nézetei heves vitákat váltottak ki és értékes betekintést adtak a lóápolás gyakorlatába.

 

A „Helyes lóápolás – igények és megvalósítás elméletben és gyakorlatban” című előadás közben

 

A tájékoztató szimpózium mellett a Fendt Isabell Werth díjlovaglóval tartott órákat a főpályán. Minden idők egyik legeredményesebb versenyzője szokatlan módot választott, hogy belépjen az arénába. Egy Fendt traktort túráztatott és mutatta be milyen az, amikor egy igazi lovas több mint 1 lóerőt irányít.

 

Lovagló lecke Isabell Werth lovas bajnokkal

 

A többszörös olimpiai érem-győztes, világ- és európai bajnok nemcsak a vezetői, hanem szakmai tapasztalatát is bizonyította. Több mint négy ülésben, lovakon és más lovasok segítségével mutatta be, hogy egy pár apró igazítás mennyivel harmonikusabb képet eredményezhet.

 

A helyszínen sikeres sportévre számítanak. A nemzeti lovascsapat főszponzoraként a Fendt minden lovassport rajongónak sikeres szezont kíván!

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: Fendt

 

 

Lovagolni olyan volt, mint megtanulni járni

 

Nincs útjelző az úton vagy patkó a bejáratnál, nem látni messziről a lovakat az istállóban vagy az arénában. Nincs tűzijáték vagy éljenzés. A világ legeredményesebb díjlovaglója nyilvánvalóan minden idejét a kiképző udvaron és a versenypályán tölti. >>

 

 

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek