Fendtgüinos Spanyolországban 4000 látogatóval

Fendtgüinos Spanyolországban 4000 látogatóval

A Fendtgüinos, a népszerű Fendt traktoros összejövetel június 6-án került megrendezésre, ezúttal Cervatos de la Cueza-ban (Palencia). Ismét nagy sikert aratott az esemény, ahol 559 traktort mutattak be több mint 4000 látogatónak.

A 8. alkalommal megszervezett szántóföldi nap egy 26 hektáros birtokon zajlott a történelmi Tierra de Campos szívében. A terület gabonafélék terén szerzett szakértelme és a más típusú gazdálkodásra specializálódott régiók közelsége – pl. Burgos és Valladolid szőlőültetvényei, stb. – meghatározó tényezők voltak, amikor Carvatost választották, hogy bemutassák a Fendt teljes kínálatát az idei Fendtgüinoson.

Bár az időjárás-előrejelzés alapján szélre számítottak, amely aggodalomra adott okot, de a Fendt barátai lojalitásuknak és szenvedélyüknek köszönhetően ellenálltak a szélnek és a pornak, és nagyszámban megjelentek a helyszíne.

 

 

A teljes Fendt traktorválaszték látható volt a kis 200 Variotól egészen a nagy 1050 Vario modellig. A Fendtgüinoson nem csupán a Fendt, hanem az iparág legrangosabb márkái is részt vettek, büszkén bemutatva termékeiket. Sokan közülük már jelen voltak az előző rendezvényeken is, míg mások az idén csatlakoztak először a gazdálkodók körében nagy népszerűségnek örvendő programhoz.

A Fendtnek volt egy különleges partnere is, a Banco de Alimentos de Palencia, amely egy nonprofit szervezet, céljuk a hátrányos helyzetűek élelmiszerellátásának támogatása. A látogatók az ún. szolidaritási kupák megvásárlásával támogathatták a jótékonysági akciót. Ez egy teljesen újrahasznosítható, környezetbarát pohár, amelyet kifejezetten az eseményre terveztek és egy euróért vásárolhatták meg a látogatók a helyszíni italfogyasztáshoz, közben a területet is hulladékmentesen tartották. A látogatók örömmel együttműködtek a Banco de Alimentos-szal, amely így 2380 eurót gyűjtött össze. Az összeg közvetlenül azokhoz kerül, akiknek nincs mit enniük. Az Agrodei – ingyenes mezőgazdasági mobilalkalmazás – szintén csatlakozott a projekthez és támogatta a szolidaritás kupát.

 

 

Az őrült kerékpáros csapat, a Ricircus Wild Riders tagjai hajmeresztő ugrásokat, mutatványokat hajtottak végre. A bemutató kétségkívül a nap egyik legnagyszerűbb látványossága volt.

A Fendtgüinos a kezdetek óta a Fendt közösséghez való tartozást ünnepli. A rendezvény kiváló lehetőség minden Fendt-ügyfélnek és más profi gazdálkodóknak, hogy egy egyedülálló élményben vehessenek részt vidéken, szórakozással, ételekkel, zenével és lássák az összes Fendt gépet működés közben.

 

 

Az első Fendtgüinost 2008-ben, Tordesillasban (Valladolid) rendezték meg, ahol 99 erőgép és 2000 látogató volt jelen. Idén pedig 559 erőgép (és más mezőgazdasági gépek), valamint több mint 4000 Fendt-barát vett részt az eseményen. A szervezők 2021-re tervezik a következő Fendtgüinos megrendezését.

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: Fendt

 

 

Több mint 20 ezer látogatója volt a III. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-nak

 

Jelentős szakmai programokkal, kiemelt érdeklődés mellett zajlott le a III. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow Mezőfalván. A mezőgazdasági gépeket, eszközöket, termékeket és szolgáltatásokat több mint 150 kiállító kínálta a gazdálkodóknak. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek