Csornai telephelyünk szerviz nívó díjas lett

Csornai telephelyünk szerviz nívó díjas lett

Hosszas értékelési és monitoring folyamatot követően csornai telephelyünk Szerviz Nívó Díjban részesült. A szakmai elismerés mellett pénzjutalom is járt a győzteseknek, melyet a csapat még jobb összekovácsolására költhetnek.

A szakemberekből álló zsűri számos területet figyelembe véve vizsgálta az AXIÁL telephelyhálózatát. Az értékelési szempontok legmeghatározóbb területei a vevőszolgálat, az ügyfélorientált működés és a munkahelyi biztonság volt. Ugyanakkor olyan területeket is értékelt a bizottság, mint például a pénzügyi fegyelem, a minőségirányítási folyamatok betartása, valamint a tisztaság és a rendezett telephelyi összkép.

A szakmai bizottság vezetője Bernhard Stocker, aki több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a mezőgazdasági gépértékesítés, illetve aftersales területén.
 

A megmérettetés célja egyértelműen az etikus működés, az ügyfél elégedettség és a hatékonyság növelése, a kevésbé jól működő területek azonosítása és azok kiküszöbölése a konstans fejlődés érdekében.

 

Bernhard Stockert, Polyák Tamás minőségirányítási igazgató vezette végig az AXIÁL Kft. telephelyein. Az eredmény a következőképpen alakult:

1. helyezett: AXIÁL Kft. Csorna
 


 

2. helyezett: AXIÁL Kft. Felsőzsolca
 


 

3. helyezett: AXIÁL Kft. Szolnok
 


 

A Service Nívó díj megmérettetést nem csak Magyarországon, hanem Szlovákiában is elvégezte Bernhard Stocker. Ott a Hriadel S.R.O Kassai telephelye érte el az első helyezést.

 

Az ünnepélyes díjátadásra 2024. május 14-15-én került sor az érintett telephelyeken

A díjat Stocker úr adta át a telephelyi kollektívának.

 

Szöveg: Polyák Tamás, minőségirányítási igazgató, AXIÁL Kft.
Fotók: Ifj. Bátyity Antal, bemutatócsapat-vezető, AXIÁL Kft.

Elérhető

Kapcsolódó cikkek