Berthoud Vantage vontatott szántóföldi permetező az AXIÁL-tól

Berthoud Vantage vontatott szántóföldi permetező az AXIÁL-tól

Ezúttal a prémium felszereltségű vontatott gépünk, a Berthoud Vantage 4300 literes permetezőnek hirdetünk meg egy speciális előrendelési lehetőséget!

 

2021 már eddig is az akciók és lehetőségek éve volt a Berthoud és az AXIÁL Kft. életében. Előrukkoltunk már előrendelési akcióval a hazai piacon legnagyobb darabszámban értékesített önjáró permetezőnkre, a Raptorra, valamint a legnagyobb piaci szegmens részére egy eddig nem látott felszereltségű és árú 3200 literes Tracker Jubileumi előrendelési akciót hoztunk. Most pedig a prémium felszereltségű vontatott gépünk - 2017-ben a SIMA kiállításon az Év gépének választott -, a Vantage 4300 literes permetezőnek hirdetünk meg egy speciális előrendelési lehetőséget!

Óriási kérdés jelenleg az agráriumban, hogy a pályázatok adta lehetőségek mentén merre szeretnének elmenni a gazdálkodók. A Berthoud gépek tekintetében, legyen az függesztett, vontatott vagy önjáró, egy átfogó alternatívát tudunk kínálni. Nemes egyszerűséggel, minden általunk kínált permetezőnk alkalmas a most érkező digitális pályázatban az elszámolásra.

 

Mit kínálunk a Vantage permetező előrendelési akciójában?

Egy komplett gépet. Ez a gépcsalád nálunk a sokak által keresett önjáró permetezőnk kistestvére. Permetezés technológiát nézve, ami jelenleg elérhető az önjáró permetezőnknél, az elérhető a Vantage gépeknél is.

Az akció kialakítása során 2 különböző felszereltséget is kialakítottunk, hiszen nem lehet egy sémára felhúzni mindenkinek az igényét.

Ami közös a gépekben: 4300 + 5% tartálykapacitás, 24 méteres Axiale keret, gyári 2 körös légfék garnitúra, Omega duplaturbinás centrifugál szivattyú 550 l/perc teljesítménnyel 3 baron, Actiflex rugózott híd, ami egy teljesen mechanikus működésű Berthoud szabadalom és megkönnyíti a vonulást, illetve segítségével akár 3-4 km/h-val gyorsabban lehet permetezni, megtartva a precíz kijuttatást. Mindkét gépet felszereljük egy 3”, illetve 2” külső feltöltőcsonkkal, előbbi a főtartályba, utóbbi a tisztavizes tartályba. Ezzel megkönnyíthetjük a permetezőgépek kiszolgálását, hiszen egy külső szivattyúval sokkal gyorsabban lehet feltölteni a gépet, illetve megduplázzuk a permetezőgép szivattyújának élettartamát is.

 

A kép illusztráció.

 

A pályázat szerint a legfontosabb dolog az ISOBUS kompatibilitás. Gépeink ugyan 1 felszereltséggel érkeznek, de 2 alternatívát is ki tudnak elégíteni. Ha a permetezést már meglévő univerzális terminálról vagy traktor terminálról végeznék, lecsökkentve ezzel a kabinban lévő monitorok számát, gépünk alkalmas rá - egy ISOBUS kábel segítségével. Ha a gazdálkodó szeretné, hogy a permetezési funkciókat a fülkéből a permetező ECT monitorán végezze, ezt is ki tudjuk szolgálni, hiszen a permetező monitor minden esetben a gép tartozéka. Ez utóbbi esetben egy sorosporti, illetve egy „in cab” ISO kábel segítségével oldható meg a kommunikáció a GPS univerzális terminálja illetve a permetező monitora között. Bármilyen megoldás is a preferált, a permetezőgép az automata szakaszolás és a változtatható dóziskijuttatási kódokkal fel van oldva.

 

Mi a különbség a 2 felszereltség között?

Nem feltétlen ugyanolyan gép kell az Alföldre, mint Zalaegerszeg és Miskolc környékére. Ebből adódóan 2 különböző keretradart, ezáltal keretműködést kínálunk ügyfeleink részére. A viszonylag sík terepen használt gépeinkhez az Active Slant keretradarunkat ajánljuk elektro-hidraulikus működtetéssel. Ebben az esetben 2 db ultrahangos szenzor fogja működtetni a keretet és a beállított magasságot fogja tartani a keretradar. A dombos, komolyabb keretműködtetési mechanizmust igénylő tájakra pedig a változtatható geometriájú, vállból mozgatható keretünket ajánljunk az Active Roll 3 szenzoros keretradarunkkal. Mindkét esetben állandó olajra van szüksége a rendszernek a keret működtetéséhez. Szintén fontos dolog ezeken a nehezebben művelhető területeken a kormányzott kerék, amelynek a segítségével a permetező a traktor nyomában fog fordulni, ezzel minimalizálva a taposási kárt.

 

További extra opciók is elérhetőek akciós áron ezekhez a prémium minőségű permetezőkhöz, mint például a fúvókánkénti szakaszolás pulzáló permetezéssel, a folyamatos folyadékáram keringtetés, az elektromotoros csapállítás és még sok más egyéb.

 

De nézzük a számokat!

Berthoud Vantage 4300/24 AX permetezőnk merev kerettel és Active Slant keretradarral: 68.000, - EUR + ÁFA-tól

Berthoud Vantage 4300/24 AX Prémium permetezőnk vállból mozgatható kerettel és Active Roll prémium keretradarral: 78.000, - EUR + ÁFA-tól

Érvényes: 2021. december 31-ig.

Szállítási határidő: A megrendeléstől számított 6-7 hónapon belül.

 

A tájékoztatás nem teljes körű.  A termékcsaládról, az aktuális akcióról és a pályázati lehetőségekről bővebb részletekért forduljanak az AXIÁL Kft. területileg illetékes gépértékesítő kollégáihoz!

 

Szöveg: Király Szabolcs, termékmenedzser

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek