Bábolnai Gazdanapok. SMARTFARM. Mi már felkészültünk!

Bábolnai Gazdanapok. SMARTFARM. Mi már felkészültünk!

Holnaptól vasárnapig tart a Bábolnai Gazdanapok, amelyen mi is részt veszünk! Ennek keretében rendezik meg a SMARTFARM konferenciát, ahol szintén találkozhatnak kollégánkkal előadóként!

 

Ahogyan arról korábban hírt adtunk, 2019. szeptember 5-8. között kerül megrendezésre a 32. Bábolnai Gazdanapok, amely idén az OMÉK társrendezvénye, és ismét számos programmal várják a szervezők az eseményre kilátogatókat. 

Természetesen az AXIÁL Kft. is jelen lesz, a színsor közepén található meg a standunk (SZ22), ahol a precíziós gazdálkodási kollégák várják sok szeretettel az érdeklődőket. 

Két Trimble állvánnyal készültünk, amelyen meg tudjuk mutatni a rendszerben rejlő lehetőségek egy részét. Emellett megismertetjük szolgaltatási csomagunkat, a Vantage-t, amelynek egyes elemei a hetekben kerültek bemutatásra.

 

 

A kiállítás keretén belül kerül megrendezésre a SMARTFARM konferencia, amelyen találkozhatnak Okvátovity István térinformatikus fejlesztő kollégánkkal.

A konferencia 2019. szeptember 5-7. között tart, a három nap három különböző témát dolgoznak fel.
Az első nap a Növényvédelem köré összpontosul, ezen a napon 11 óra 05 perckor ismerteti kollégánk A digitális mezőgazdasági megoldások szerepét a növényvédelemben.

Pénteken Talajmenedzsment témakörben Korszerű és szakszerű helyspecifikus tápanyag gazdálkodási technológia címmel tart István prezentációt. 

Szombaton pedig a Nedvességgazdálkodás aktuális témáiról kaphatnak információt a résztvevők.

 

 

Várunk minden kedves érdeklődőt a standunkon és a konferencián egyaránt! Találkozzunk Bábolnán!

 

Szöveg, kép: Baranyiné Hutai Anikó, AXIÁL Kft. marketingkommunikációs menedzser

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek