Babgulyás az AXIÁL támogatásával

Babgulyás az AXIÁL támogatásával

December 2-án a bajai Belvárosi Közösségi Házban az érkezők távolságot tartva sorakoztak fel, hogy magukhoz vegyenek egy-egy adag ételt a városi melegétel-osztási kampány keretében, melyet ezúttal az AXIÁL Kft. ajánlott fel.


Ezúttal az AXIÁL Kft. ajánlotta fel a kétszáz adag babgyulás előállításához szükséges alapanyagot, amelyet a Jelky konyhán főztek meg, a kiosztásban pedig a Szent Antal plébánia Karitász csoportjának önkéntesei segítettek a Baja Marketing Kft. munkatársainak. Minden érkező egy-egy adag, előre csomagolt étel elvitelére jogosult. Umenhoffer Péter, az AXIÁL Kft. marketing igazgatója elmondta: idén is örömmel vállalták a jótékonysági akció támogatását. – Ez nagyon jó kezdeményezés. Sokaknak jelent segítséget egy-egy tál meleg étel ebben a nehéz téli időszakban, számunkra öröm, hogy segíthetünk egy tál babgulyással, mellé almával, kicsit megkönnyítve talán a karácsonyvárást.

 

 

Dr. Zöld Lászlóné önkormányzati képviselő, az Egészséges Baja Városért Közalapítvány titkára elmondta: az igénylők megszokták az új rendet, nincs fennakadás, folyamatosan érkeznek, a közterület-felügyelet munkatársai is a segítségükre vannak. Hatvan adag ételt kiszállítanak a tanyavilágban élőknek, míg a Belvárosi Közösségi Házból 140 adagot lehet elvinni, ami 13 órára el is fogy.

 

Forrás és kép: Baja.hu

Elérhető

Kapcsolódó cikkek