Az első 2020-ban Sárváron értékesített gép

Az első 2020-ban Sárváron értékesített gép

Már át is adtuk az első értékesített gépünket idén Sárváron. A hivatalos átadás szűk körben, éppen Valentin-napon zajlott.

2019. december 19-én nyitottuk meg legújabb bázisunkat, mely Sárváron az Ipartelep u. 10. számon található. A telephelyre a tapasztalt szombathelyi kollektíva költözött át és látja el az ügyféligények kiszolgálását. A berendezkedés után nem kellett sokat várni, hogy az első gépvásárlást nyélbe üssék a kollégák és átadják az idei év első sárvári traktorát az ügyfélnek, melynek napja egészen véletlenül február 14-ére esett.

 

A Bodorics család és az AXIÁL kollégái a megújult sárvári telephelyen

 

A 2020-as évben Sárváron, az első értékesített gép egy CLAAS XERION 4000-es modell volt, melyet a Répcevölgye 2001 Kft. vásárolt meg, azzal a céllal, hogy lecserélje a már korábban beszerzett 3800-as XERION TRAC típusú nagytraktorát.

A CLAAS XERION 4000 azért is jó választás, mert erőforrása egy 10,6 literes Mercedes motor, mely 435 LE leadását biztosítja 2100 Nm nyomaték mellett. Az erőgép ZF ECCOM fokozatmentes hajtóművel és Magyarországon gyártott RÁBA első- és hátsó futóművekkel rendelkezik. A gépkezelő kényelméről a nagyméretű, légrugós vezetőfülke, valamint a szintén légrugós ülés gondoskodik, tovább a hatékony munkavégzést a CEBIS kezelőfelület és az S10 gyári GPS rendszer biztosítja. Ügyfelünk olyan kiegészítőket kért a géphez, mint például automata vonófej, kétkörös légfék, de az 1000 fordulat/perces hátsó TLT is nagyszerű döntés volt, mert így a 18,5 tonnás nehéz húzótraktor univerzálisan használhatóvá válik.

A nagytraktort a Répcevölgye 2001 Kft. tulajdonos-ügyvezetője, Bodorics Pál vette át kollégáinktól, akit családtagjai kísértek el az eseményre. Ezúton köszönjük bizalmukat és sikeres évet, problémamentes üzemeltetést kívánunk nekik!

 

Bodorics Pál, a Répcevölgye 2001 Kft. tulajdonos-ügyvezetője az új XERION-ban

 

Fotó: Pajor András

Lektorálta: Steinhauser Gábor, termékmenedzser

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

 

 

Már Sárváron is van AXIÁL telephely

 

Újabb fontos mérföldkőhöz érkezett az AXIÁL Kft. 2011-ben elindított telephelyfejlesztési-programja. A vállalat 2019. december 19-én nyitotta meg legújabb bázisát Sárváron, melynek célja, hogy még inkább eleget tegyen a partneri igényeknek. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek