AXIÁL Vantage – szolgáltatások a szakszerű precíziós gazdálkodásért

AXIÁL Vantage – szolgáltatások a szakszerű precíziós gazdálkodásért

Bár még csak nemrég végeztünk a tavaszi vetéssel, sorközműveléssel, a gabonák már szépen kalászolnak, pillanatok alatt eljön a betakarítás ideje. Ez azért is fontos időszak, mert ezt követően nyílik lehetőség a learatott táblák talajminta-vételezésére.

Egyre többen gondolkodnak a helyspecifikus növénytermesztésben, a hatékonyabb gazdálkodás érdekében. Az idei szélsőségesen száraz időjárás pedig még többekben felébreszti ezt az igényt.

De nem elég precíziósan gazdálkodni! Szakszerűen kell csinálni!

 

 

Ehhez pedig időre és megalapozott döntésre van szükség. Dr. Mesterházi Péter Ákos, az AXIÁL Kft. precíziós gazdálkodási csoportvezetője hívja fel figyelmüket a tényre, miszerint most van itt az idő, hogy elkezdjünk felkészülni az őszi, de akár a jövő tavaszi terv szerinti, helyspecifikus műtrágyázásra, tőszám szabályozott vetésre!

 

 

„Az AXIÁL Vantage gyűjtőnév alatt összefoglalt, a precíziós gazdálkodás szakszerű megvalósítását támogató szolgáltatásainkkal állunk az Ön rendelkezésére is.

 

Elvégezzük területein:

  • a menedzsment zónák kijelölését,
  • a zónák gyors, precíz talajmintavételezését,
  • a minták laboratóriumi vizsgálatát rövid határidővel.
  • Igény esetén szaktanácsot és az alapján kész kijuttatási terveket készítünk, vagy
  • olyan szoftveres hátteret biztosítunk, amellyel ezeket Ön is könnyedén meg tudja tenni.”

 

A szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdések esetén keresse az AXIÁL Kft. precíziós gazdálkodási területi képviselőit, vagy látogassa meg az alábbi weboldalt: https://www.axial.hu/gps/precizios-gazdalkodashoz-kapcsolodo-szolgaltatasok.

 

 

mAXI-MAP - Precíziós gazdálkodás szakszerűen. Bárhol, bármikor.

 

A helyspecifikus gazdálkodás két legnagyobb kihívása, hogy képet tudjunk alkotni területeink heterogenitásáról, illetve hogy döntést tudjunk hozni, kijuttatási tervet tudjunk készíteni minden egyes táblán belüli zónára. Erre a mAXI-MAP lehet a megoldás. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek