Precíziós gazdálkodáshoz kapcsolódó szolgáltatások
Az alábbi precíziós gazdálkodáshoz kapcsolódó szolgáltatásokkal állunk partnereink rendelkezésére

A távérzékelésen alapuló mAXI-Hozam műholdas hozammérés segítségével el tudjuk készíteni a kiválasztott területek hozamtérképeit a főbb szántóföldi kultúrák esetében, akár évekre visszamenőleg is. Ezáltal a helyspecifikus gazdálkodás egyik legfontosabb kiinduló információját tudjuk biztosítani azoknak, akiknek nincs hozamtérképük. Bővebb információt a gombra kattintva talál!

Bővebb információ

A Táblán belüli zónák helyének és termőképességének meghatározása a helyspecifikus gazdálkodás legalapvetőbb lépése. Pontossága alapjaiban határozza meg gazdálkodásunk sikerességét. A megalapozott szakmai háttérre épülő Trimble Power Zone illetve a mAXI-Hozamra épülő megoldásaink garantálják a pontos, szakszerű zóna lehatárolást.

 

Részletes információk a hivatkozásokra kattintva érhetőek el.

Trimble Power Zone

mAXI-Hozam-ra alapozott zónázás

3-5 év műholdas hozamtérképe alapján lehetőség van a táblán belüli zónák lehatárolására is. Mivel a mAXI-HOZAM képes az abszolút (t/ha) hozam pontos mérésére, az egyik legjobb kiindulási alapot adja a táblán belüli zónák lehatárolásához. Az egyedi zónázási megoldás egyéb hozamot befolyásoló tényezőket is figyelembe véve, kiemelkedő pontossággal adja meg a zónák térbeli elhelyezkedését, és azok reális várható termésszintjét.
 

 

 

 

Bővebb információt a lenti gombokra kattintva talál a

Zónázásról és a  Kapcsolódó szolgáltatásainkról

Vállaljuk a kijelölt management zónák helyspecifikus talajmintavételezését és a talajminták laborvizsgálatát – szakszerűen és rövid határidővel. Az eredményekből tápanyag ellátottsági térképeket készítünk. Igény esetén szaktanáccsal.

Vállaljuk helyspecifikus kijuttatási tervek (műtrágyázás, vetés, permetezés) készítését rövid határidővel, szakszerűen, sokféle kijuttatás vezérlő rendszerrel kompatibilis formátumban.

További információkat a gombra kattintva kaphat!

Kijuttatási tervről infó

Az egész ország területén elérhető RTK korrekciós jel szolgáltatásunk korszerű infrastruktúrára épül és a legtöbb GPS eszköz gyártó által használt jelformátumban képes jelszolgáltatásra.

További információt a gombra kattintva kaphat!

mAXI-NET

Az éves előfizetés formájában, webes felületen elérhető szoftver szolgáltatásunk a helyspecifikus gazdálkodók elengedhetetlen eszköze. Hatékony térképezés, villámgyors csoportos kijuttatási terv készítés és naprakész információszolgáltatás növényeink életteréről – meteorológia, talajhőmérséklet, talajnedvesség, vegetációs aktivitás.

Bővebb információt a gombra kattintva kaphat!

mAXI-MAP

Az éves előfizetés formájában, webes felületen elérhető szoftver a precíziós gazdálkodás egyik leghatékonyabb eszköze. Jellemzői a legszélesebb körű kompatibilitás, a felhő alapú automatikus adatszinkronizálás Trimble monitorokkal és számos más gyártó rendszerével, valamint a hatékony munkavégzést támogató munkautastások használatának lehetősége.

Bővebb információt a gombra kattintva kaphat!

Trimble Ag szoftver

Vállaljuk mezőgazdasági térinformatikai adatok (AB egyenesek, tábla határvonalak) transzformálását, egységesítését.

Bővebb információt a gombra kattintva kaphat!

Térinformatikai adatkezelés

Vállaljuk egyéb térinformatikai feladatok – pl. EOV - WGS84 koordináta transzformáció, AB egyenes generálása táblahatárvonalból, stb. – elvégzését.

Univerzális flottakövető rendszerünk lényegében bármilyen gyártmányú erőgépre felszerelhető, ezáltal a legszínesebb géppark is egy rendszerben kezelhető. Adatgyűjtés a CAN bus-ról, gépkezelő és munkagép azonosítás, automatikus kimutatások, üzemóra figyelés, riasztási funkciók a lehető leghatékonyabb gépüzemeltetés érdekében.

Bővebb információkat a gombra kattintva kaphat!

Flottakövetés