Arasd le, ha tudod idén is! - AgrárIQ 2.0

Arasd le, ha tudod idén is! - AgrárIQ 2.0

Az idei évben is megrendezi a MEGFOSZ és az MKB Pénzügyi Csoport az online kampányát és az előző évben nagyon jól működő közös országos játékát valósítja meg a 2021/2022-es együttműködésük keretében.

Ezúton is szeretnénk jelezni, hogy a több hónapja a háttérben szervezett és elkészített AgrárIQ 2.0 március 2-án elindult!

A többfordulós online játék országosan elérhető 18 éven felüli játékosoknak 2 és fél hétig, azaz 2022. március 2 – március 18-ig.

A játék 2 fordulóból, a Beugróból és a Hangárból áll. Csak a Beugró forduló egészének teljesítése esetén juthat tovább a játékos a Hangárba.
A Beugróban 10 mezőgazdasági és 10 pénzügyi kérdésre kell a játékosnak válaszolnia ahhoz, hogy továbbjuthasson. A helyes választ négy lehetőség közül lehet kiválasztani; a továbbjutáshoz legalább 80%-ban helyes megoldásokat kell adni a kérdésekre.
 



A Beugró kitöltéséhez még nem kell regisztrálni, de ahhoz, hogy a játékos próbálkozhasson a Hangár kvíz kérdéseivel, már szükség van egy néhány perces regisztrációra.

A Hangár már a haladó szint! Ezekkel a kérdésekkel csak azok próbálkozhatnak, akik teljesítették a teljes Beugró kvízt és regisztráltak. Figyelem: itt már a válaszok 90%-ának kell helyesnek lennie! A jó válaszok megtalálásában videók is segítenek majd.

A játék végén a 60 leggyorsabb mezőgazdasági-pénzügyi géniuszt díjazzák,  60 db 10.000 Ft értékű Média Markt utalvány kerül kiosztásra a nyerteseknek.

 

Játék és részletek: www.agrariq.hu

 

Forrás, kép: MEGFOSZ

Elérhető

Kapcsolódó cikkek